Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Tarantino i Abrams stvarno će režirati nove 'Zvjezdane staze'

Kako je legendarni redatelj rekao, osmislio je odličnu ideju te ju je prezentirao Abramsu. U pitanju je nešto što bi 'Zvjezdane staze' moglo odvesti kamo još uvijek nisu bile

Foto: Twitter/Screenshot

Redatelj i producent koji je u mnogočemu zaslužan kako za ponovni uspon 'Zvjezdanih staza', tako i za 'Ratove zvijezda', J.J. Abrams, dobio je nevjerojatnu ponudu od Quentina Tarantina.

Kako legendarni redatelj tvrdi, osmislio je odličnu ideju te ju je prezentirao Abramsu. U pitanju je nešto što bi 'Zvjezdane staze' moglo odvesti kamo još uvijek nisu bile. Paramount, studio koji posjeduje prava na tu franšizu, bi uskoro mogao pokrenuti i radionicu koju bi vodio Tarantino. Kako se šuška u Hollywoodu, ako od projekta bude nešto, Tarantino bi film režirao, dok bi ga J.J. Abrams producirao.

Premda prethodni nastavak serijala o Federaciji i Floti nije bio baš uspješan, snimanje novog filma nije ono što zabrinjava Paramount. Ono što im stvara brigu jest količina vremena koju producent i redatelj J.J. Abrams sada provodi u Lucasfilmu i Disneyju režirajući deveti dio 'Ratova zvijezda'. No ipak, Justin Lin se pokazao i više nego sposobnim, pa možda i nisu toliko uzrujani, a sada bi u igru mogao ući i Tarantino.

A dok u Paramountu razmišljaju što i kako dalje, u Disneyju su i te kako sigurni u svoj plan. Najnoviji dio sage o Sili, 'Ratovi zvijezda: Posljednji jedi' u kina dolazi 15. prosinca.

Tema: FILM

Message