Obavijesti

Show

Komentari 67

'Tarik je jako pažljiv, a kad ode na plac uvijek dođe s cvijećem'

'Tarik je jako pažljiv, a kad ode na plac uvijek dođe s cvijećem'
4

Lejla i Tarik upoznali su se 1998. godine kad se televizijski voditelj prvi put Tarik javio njenoj mami. Drugi put sreli su se u prodavaonici cipela, a treći put u jednom kafiću. Tako je počela ljubavna priča Lejle i Tarika

VIDEO

Televizijski voditelj i glumac Tarik Filipović (46) i njegova supruga Lejla (42) na Silvestrovo su proslavili 11. godišnjicu braka.

Lejla i Tarik upoznali su se 1998. kada se televizijski voditelj prvi put Tarik javio njenoj mami. Bilo je to kad je Lejla na skandalozan način izgubila titulu Miss Hrvatske. Drugi put sreli su se u prodavaonici cipela, a treći put u jednom kafiću. Svaki susret završio je tek usputnim pozdravom i osmijehom. Na tome je ostalo sve do 2005. godine, kad se konačno saznalo da su zajedno. Potom su se vjenčali u tajnosti na Silvestrovo 2007., a dva mjeseca poslije rodio im se sin Arman

- Kad Tarik ode na plac, uvijek se vrati s cvijećem. Jako je pažljiv, pamti datume, drži do godišnjica, proslava i to je jako lijepo. U ovih trinaest godina otkako smo zajedno uvijek me uspije iznenaditi, maštovit je kad treba nešto organizirat, maksimalno se daje, voli pomoći obitelji i prijateljima, veliki je emotivac - ispričala je Lejla za Story te dodala kako par nema običaj slaviti Valentinovo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nekako nam je važnije da cijele godine pazimo jedno na drugo, a riječ je o malim znacima pažnje -zaključila je. Za jedne obljetnice braka TV voditelj priznao je kako je zaprosio Lejlu:

- Bilo je to na vjenčanju mog rođaka, kojem sam bio kum. Tijekom držanja govora u kojem sam mu poželio sve najljepše, zaprosio sam Lejlu i dobio pozitivan odgovor - prisjetio se voditelj. 

Sa sinovima Dinom i Armanom, Tarik ostvaruje i svoje dječje snove – sakuplja s njima sličice nogometaša, igra s njima Play Station i nasmijava ih svojim glumačkim vještinama. I ne krije da je Lejla upravo onakva žena kakvu je zamišljao uz sebe:

- Lejla ima osobine žena koje sam kao dijete gledao s divljenjem. Toplinu  i ljudskost, a uz to je i veliki borac. A donekle je utjecala i na moj stil života. Nikad nisam bio problematičan, ali sam volio ulicu i kafiće više od boravka u kući. Lejla mi je dala ravnotežu - izjavio je Tarik jednom prilikom.

DRAMA HANE I GORANA NAKON SHOWA: 'Tebi ne smeta što druga žena objavljuje gole fotke s Goranom?'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'