Show

Komentari 37

Tarik: Od 17. godine me muči podbradak, sad ću ga zamrznuti

Tarik: Od 17. godine me muči podbradak, sad ću ga zamrznuti

Voditelj jednog od najpopularnijih kvizova u Hrvatskoj objavio da se odlučio na estetski zahvat s kojim će riješiti problem koji se pojavljuje s godinama i dodatnom kilažom - masni podbradak

Voditelj kviza 'Tko želi biti milijunaš?' Tarik Filipović (49) odlučio je pozabaviti se estetskim problemom koji ga muči još od 17. godine i riješiti se podbratka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Akteri ja i CoolSculpting metoda s kojom ću se konačno riješiti podbratka s kojim ratujem od svoje 17. godine. U onoj pjesmi se radio nije spasio, ali u ovoj je podbratku kraj - rekao je glumac u videu.

Način na koji će riješiti problem je CoolSculpting metoda. Riječ je o vodećem tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji djeluje na principu kriolipolize - zamrzavanjem. Bezbolna je alternativa liposukciji. 

Tehnologija zamrzavanja, poznatija kao kriolipoliza, daje dugoročne rezultate. Masne stanice ne vole hladnoću i na određenoj temperaturi će se jednostavno smrznuti. Kada se dogodi smrzavanje sala ili celulita, tijelo će prirodno eliminirati mrtve stanice u roku od 3 mjeseca, što rezultirati s do 27% nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području, piše na stranicama hrvatskih poliklinika koje tretman imaju u ponudi. 

Već prije Tarik je pričao kako mu smeta činjenica da se svaki dodatni kilogram prvenstveno vidi na trbuhu i podbratku.

Najčitaniji članci