Obavijesti

Show

Komentari 3

Tarot: Boris Mirković će pobijediti favoritkinju Anu

Tarot: Boris Mirković će pobijediti favoritkinju Anu
6

Tarotkinja Maja Panić stol je ukrasila talismanima i kristalima, zapalila svijeću, napravila sumrak u sobi, promiješala karte i Meštru otkrila sudbinu

VIDEO

Iako su mu preporučili da se ne bavi pjevanjem, Davor Meštrović ostaje u estradnim vodama. No neće pjevati nego će pisati pjesme za druge, otkrila nam je majstorica tarota Maja Panić.
Meštru, koji nastupa u HTV-ovu showu “Zvijezde pjevaju” sa Žanamari Lalić (28), karte su prorekle i svađicu s kritičnim žirijem, ali zahvaljujući gledateljima, oni će pjevati sve do polufinala.
- Jacques Houdek (28) još je zaljubljen pa će jednostavno letjeti pozornicom te će tijekom emisije uspjeti i malo smršavjeti - sigurna je tarotkinja. Karte su se najbolje poklopile glumcu Borisu Mirkoviću i mentorici Ivani Husar.
- Isprva ih je žiri zakidao, ali uskoro će pokazati da su oni najbolji - otkriva tarotkinja. Natali Dizdar bit će razočarana jer uskoro ispada iz showa.

MEŠTAR JE POTPUNO OSVOJIO ŽANAMARI LALIĆ
Maji su karte otkrile da si Žanamari Lalić i Davor Meštrović kao pjevački par odgovaraju. On će do kraja natjecanja uporno raditi na pjevanju, a Žanamari će iz sve snage navijati za njega. Nju je, kaže Maja, Meštar svojim karakterom potpuno osvojio.

NENAMETLJIVA IVANA POTIČE MIRKOVIĆA
Tarotkinja kaže kako Boris još nije otkrio koliko dobro pjeva. To će se postupno događati kroz emisije. Ivana Husar je, nastavlja Maja, divna, nenametljiva žena koja glumcu poput prave mentorice daje smjernice.

HOUDEK MRŠAVI, A ANA OČARAVA
Za Anu Vilenicu tarotkinja kaže da će svojom ljepotom jednako očarati i gledatelje i žiri. Houdek se ne zamara pobjedom jer je zaljubljen preko ušiju. Pjevač će u showu i smršavjeti.

PUBLIKA ĆE KAZNITI NATALI ZBOG VIKTORA
Modnog stručnjaka Viktora Dragu Natali Dizdar stavila je u drugi plan pa će je publika kazniti. Par će uskoro ispasti iz natjecanja. Razočarana pjevačica rasplakat će se u studiju.

VANNA NIKOME NE PRAŠTA
Iako bi Vanna ponekad željela nekome i oprostiti koji falš-ton, ona je odlučila biti dosljedna do kraja i nikome ne praštati. Karte kažu da je tako stroga i u privatnom životu pa je rijetko spontana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni