Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tatjana Dragović rodila malu Luce, pohvalio se ponosni tata

Maneken je napisao kako je sve loše nestalo kada se pojavila mala Luce i kako je posljednjih mjeseci ulagao svaku sekundu i atom snage da kćeri stvori bolji svijet

Instagram
Foto: Instagram

Vlaho Arbulić (24) na društvenoj mreži se pohvalio da je Tatjana Dragović (36) u srijedu rodila djevojčicu kojoj su dali ime Luce.

- Žao mi je nekih prijateljstava koja sam zapostavio i vremena koje nisam uspio posvetiti dragim ljudima u proteklih nekoliko mjeseci ulažući svaku sekundu vremena i svaki atom snage u gradnju što boljeg mikrosvijeta za ovo Božje stvorenje koje držim u svojim rukama. Bilo je puno lijepih trenutaka s dobrim ljudima. Ali i zlih jezika u teškim trenucima... Sve to postalo je nevažno i prolazno kada se pojavila mala Luce. Tako mala, a tako jaka svjetlost. A ta svjetlost pojavila se puno prije današnjeg dana. Tijekom ovih 9 mjeseci, kroz svaku žrtvu i kušnju svojih roditelja, jačala je do danas. A jačat će i dalje dok u njoj kuca to malo snažno srce koje od početka prkosi svemu osim ljubavi... Ljubavi iz koje je nastalo, i ljubavi u kojoj će rasti - napisao je Vlaho na Facebooku. 

Bivšoj manekenki djevojčica je treće dijete. Iako je trebala roditi u klinici u Munchenu, kao i prvo dvoje djece, Tanja do tamo nije stigla već je rodila u klinici u Podobniku.

Naši partneri pišu
Message