Show

Komentari 11

Tatjana Dragović u crnoj haljini sakrila dovoljno, ali i pokazala

Tatjana Dragović u crnoj haljini sakrila dovoljno, ali i pokazala

Fotka koju je objavila na Instagramu u samo jednom danu prikupila je više od tri tisuće lajkova, a Tatjani su se u komentarima javili brojni kolege s domaće estrade

Mamma Mia, bio je komentar novinarke Fani Stipković (39) na novu objavu prijateljice Tatjane Dragović (44) koja je na zabavi u Zagrebu pozirala u pomalo provokativnom izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Crna haljina s mnoštvom izazovnih proreza savršeno je naglasila utegnutu figuru zgodne Tatjane. Kako je haljina odradila svoje, bivša manekenka nije se morala brinuti o frizuri, kosu je samo povezala u rep i pustila šiške. Decentnim make-upom i nakitom nadogradila je outfit, ali nije zasjenila glavni odjevni komad.

U samo jednom danu na objavi je prikupila više od tri tisuće lajkova, a u komentarima su joj se javili brojni kolege s estrade i pratitelji. 

- Wow - napisao joj je Marko Grubnić, dok joj je Nika Turković poručila da izgleda kao avion. Osim njih, javile su joj se i Nina Badrić, Bojana Gregorić Vejzović i brojni drugi. 

Tatjana Dragović je već dugi niz godina u vezi s glazbenikom Vlahom Arbulićem (32), s njim ima i kći Luce, a iz prvog braka s Goranom Ivaniševićem (50) ima kći Amber i sina Emanuela

Atraktivna brineta s hrvatske estradne scene ovim stajlingom pokazala je da može izgledati seksepilno i elegantno u isto vrijeme. 

Najčitaniji članci