Obavijesti

Show

Komentari 160

Tatjana Jurić već dvije godine solira, a evo tko su sve bili njeni odabranici i kako su prekinuli...

Tatjana Jurić već dvije godine solira, a evo tko su sve bili njeni odabranici i kako su prekinuli...
10

Tatjana je 2020. godine prekinula s poduzetnikom Ivanom Zubakom, a tijekom svog javnog života poznato je da je bila u vezi s Ivanom Hercegom, nogometašem Vedranom Ješom i Nikkyjem Vuksanom

VIDEO

Voditeljica Tatjana Jurić (40) trenutačno se oporavlja nakon izlaska iz bolnice gdje je bila zadržana zbog zdravstvenih problema s kralježnicom. Iako joj podrška dolazi sa svih strana, voditeljica zadnjih par godina, koliko je poznato javnosti, solira. Krajem 2020. godine prekinula je dugogodišnju vezu s Ivanom Zubakom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tatjana Jurić VIDEO

Tatjana i Ivan vezu su započeli 2016. godine, a tada se činilo da je njihova ljubav jako ozbiljna. Međutim, dvije godine kasnije, šuškalo se da je par prekinuo, iako to nikad nisu potvrdili.

hrv_slo

Zatim je na Valentinovo 2020. Tatjana u eteru Narodnog radija izjavila da je ponovno zaljubljena, a sretni muškarac bio je ponovno Ivan Zubak. Voditeljica se ubrzo pohvalila i zaručničkim prstenom. Ipak, krajem 2020. ljubavi je došao kraj, osim fotografija na društvenim mrežama brzo je nestao i njen zaručnički prsten.

- Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira - rekla je tada u jednom intervjuu.

Osim Zubaka, voditeljica je tijekom godina imala nekoliko nesretnih ljubavi.

Među poznatim odabranicima davne 2004. bio je tadašnji nogometaša Dinama, Vedrana Ješe (41). Upoznali su se na jednom rođendanu, a Tatjana je taj susret opisala sudbonosnim. 

Goran Stanzl

- Vedran me u šali ili zbilji već 1000 puta zaprosio, a kad to bude učinio za ozbiljno, više mu neću vjerovati - rekla je iste godine.

Njihova ljubav nije prevladala kad je Ješe potpisao ugovor sa švicarskim nogometnim klubom Thun. Tatjana je tada bila voditeljica na RTL Televiziji, a iako je par pričao o vjenčanju, navodno su prekinuli zbog velike udaljenosti.

Tatjana Jurić se nakon izlaska iz bolnice posvetila oporavku: 'Pokušavam izbjeći operaciju'
Tatjana Jurić se nakon izlaska iz bolnice posvetila  oporavku: 'Pokušavam izbjeći operaciju'

Nakon nogometaša, Tatjana je 2007. započela vezu sa sportski menadžerom Nikkyjem Vuksanom (44), a njihova veza trajala je četiri godine s kratkim prekidom. Voditeljica je tada komentirala da je njihova veza ozbiljna te da su često pričali o braku i djeci.

Matija Habljak/Pixsell

- Nedavno sam i sama ostala pomalo zatečena s kojom lakoćom govorimo o tome. Često sam svoje udane prijateljice ispitivala kako znaju da je to to. Jednostavno znaš - pričala je tada, ali su na kraju ipak prekinuli.

- Svaki prekid veze je bolan i u neku ruku neočekivan. Nikky i ja smo skupa proveli četiri prekrasne godine, bila je to lijepa veza i naravno da mi je žao - ispričala je nakon prekida.

Nekoliko mjeseci poslije, Tatjana je pronašla novu ljubav, a ovaj puta s glumcem Ivanom Hercegom (40).

- Upoznali smo se u istom kafiću u kojem pijemo kavu. Imali smo nula šanse za bilo kakva druženja, a danas smo tu gdje jesmo. U vezi smo puno manje nego što neki mediji tvrde - ispričala je tada.

S njim je 2012. proslavila Novu godinu u Sarajevu, gdje je srela i bivšeg dečka Nikkyja Vuksana. Ni ta veza nije opstala jer je par prekinuo prije ljeta 2012. kada su se voditeljica i glumac razišli jer je njihov odnos išao 'prebrzo'.

Žanamari je glazbenu karijeru započela prije 21 godinu: Evo kako je pjevačica tada izgledala
Žanamari je glazbenu karijeru započela prije 21 godinu: Evo kako je pjevačica tada izgledala

- Nepošteno je upuštati se u odnos s nekime ako nismo spremni. Ivan je imao razumijevanja i još smo prije ljeta shvatili da nije vrijeme za nas - ispričala je krajem 2012. u intervjuu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin