Obavijesti

Show

Komentari 25

TBF-ovac: 'Oženio sam se prije dva mjeseca i dobit ću sina...'

TBF-ovac: 'Oženio sam se prije dva mjeseca i dobit ću sina...'
9

Posebno raspoloženi Mladen Badovinac je voditeljima Antoniji i Reneu te gledateljima neočekivano otkrio dvije velike novosti iz privatnog života

VIDEO

Prva epizoda novog RTL-ova showa 'Ludi bar' donijela je potpuno bizarne izazove. Na samom početku voditeljski duo, Antonija Blaće (40) i Rene Bitorajac (47) ukratko je objasnio najvažnija pravila ove, kako su je sami nazvali, emisije ugostiteljsko-humanitarno-zabavnog karaktera.

Zvjezdani gosti, osim ugodne zajedničke ćakule, morat će prihvatiti prilično čudne i pomaknute izazove, a sve kako bi prikupili što više novca za udrugu RTL pomaže djeci. Tijekom svakog izazova gost može prikupiti najviše pet zlatnih zvjezdica koje vrijede svaka po 1500 kn, a zajednički izazov koji sve goste očekuje na kraju emisije može im, ukoliko ga uspješno izvrše, donijeti jednu bonus zvjezdicu u vrijednosti 2500 kn.

Na 'vruće' barske stolce u ležernoj i opuštenoj atmosferi pravog pravcatog bara prvi su sjeli reper Marko Lasić Nered (40), glumica i pjevačica Salome (51) te frontmen TBF-a Mladen Badovinac (42).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

05:54

Splitski glazbenik odmah im je na početku ispričao simpatičnu anegdotu o tome kako ga nerijetko miješaju s Mladenom Bodalecom (60) iz Prljavog kazališta.

- Na granici dolazimo i predajemo pasoše. Policajac dolazi do mene i prepozna me. Pita imamo li koji CD, ja mu odgovaram da nemamo kod sebe. Pita on dalje: 'Pa kako nemate? Zar niste vi Parni valjak i Mladen Bodalec? - ispričao je Mladen i nasmijao prisutne.

Mladen Badovinac: "Prije sam bio chill, a sad sam više grill..."
Mladen Badovinac: "Prije sam bio chill, a sad sam više grill..."

Nered se požalio kako ga u posljednje vrijeme božićni pokloni često zaobilaze, a Antonija i Rene uspjeli su iskopati njegovo pismo koje je jednom prilikom napisao Djedu Božićnjaku, iznenadivši ga i malim znakom pažnje. A upravo je Nered bio prvi gost koji je probio led svojim izazovom. Iako posljednjih mjeseci u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' poslužuje samo specijalitete, u 'Ludom baru' morao se suočiti sa svojevrsnim švedskim stolom na kojem su se našle pomno osmišljene nespojive i lude kombinacije.

Teleća jetrica s cimetom i Nutellom, riblji smoothie, ukiseljena haringa ili sladoled s češnjakom samo su dio 'remek-djela' među kojima je morao birati.

- Čekaj, ovo su stvarno kokošje nogice?! - u čudu je bio Nered.

Izraz na njegovu licu dok je kušao hranu jasno je pokazao da mu ovaj izazov nije nimalo lagan pa se Antonija ponudila i hrabro kušala dvije kombinacije kako bi mu pomogla. Na kraju su uspjeli osvojiti svih pet zvjezdica. Iduća je na redu bila Salome, koja je šaljivo priznala da ju je u Hrvatsku vratila 'Menopauza', hit-predstava u kojoj trenutačno igra.

Salome se osvrnula i na činjenicu da je prva osoba u Hrvatskoj koja je javno progovorila o svojoj transseksualnosti, kao i promjeni spola, a ponosna je autorica knjige 'Novo rođenje', autobiografije i svojevrsnog priručnika za roditelje čija se djeca nađu u sličnoj situaciji.

- Tad su bila neka druga vremena i o tome se nije toliko ni znalo… Ne mogu nikoga osuđivati zbog toga. Otvarala sam ta velika željezna vrata za sve drugačije ljude. Nijedan čovjek nije isti. Živim to što jesam i sretna sam - dodala je.

Njezin su izazov Antonija i Rene šaljivo nazvali 'Pjevam, a plače mi se'. Salome je morala pokazati koliko se dobro snalazi sa zmijom, a pritom je morala dovršiti stihove najpoznatijih zabavnih hitova. I dok su svi očekivali da će pokazati bar malo straha, Salome je priznala kako je radila u pet shopu i zmija se nimalo ne boji. Hitove poput 'Ja sam za ples', 'Magla' i 'Neka mi ne svane' otpjevala je bez greške i osvojila maksimalan broj zvjezdica.

Posebno raspoloženi Mladen iz TBF-a Antoniji, Reneu i gledateljima neočekivano je otkrio dvije velike novosti iz privatnog života.

- Oženio sam se prije dva mjeseca i čekam dijete. Stiže u prvom mjesecu, 'muškić' je! - kazao je Mladen izazvavši oduševljenje i čestitke.

Frontmen TBF-a nakon zdravice je bio spreman za svoj izazov pod nazivom 'Glazbena pantomima'. Koristeći se gestama i mimikom ostalim je gostima morao objasniti pet glazbenih pojmova, među kojima su se našli tango, Macarena, Gangnam style, MC Hammer, ali i Mate Mišo Kovač. Za svoja je urnebesna objašnjenja i on osvojio maksimalnih pet zvjezdica.

Pred gostima je ostao samo još zajednički izazov koji nosi bonus zvjezdicu, a riječ je o karaokama. Salome, Nered i Mladen uspješno su uz pomoć publike otpjevali 'Sretan Božić svakome' i zaradili dodatnih 2500 kn za udrugu RTL pomaže djeci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija američki ambasador 20:07
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'