Obavijesti

Show

Komentari 111

Cura 'modrog' golgetera: Prije utakmice pomolim se za Brunu

Cura 'modrog' golgetera: Prije utakmice pomolim se za Brunu
5

Prva pratilja Miss Universe i djevojka Brune Petkovića, Tea Slavica, vjerno bodri mladog nogometaša s tribina

VIDEO

Prije utakmice zahvalim Bogu za sve dosadašnje Brunine uspjehe i zamolim ga da bude uz njega kao i do sada, govori nam Tea Slavica (19).

Djevojka igrača Dinama Brune Petkovića (24) slavila je pobjedu 'modrih' protiv norveškog Rosenborga, a posebno je bila ponosna na svoju bolju polovicu kad je u osmoj minuti zabio gol. Tea nam je otkrila kako vjerno prati svaku utakmicu te je Bruni najveća podrška.

- Prije utakmice moja dužnost kao djevojke je da ne nabijam nikakav presing, te da budem tu ako treba razgovor i da mu stojim kao podrška - objašnjava mlada studentica koju ne smetaju uvrede na račun žena nogometaša.

- Ne smeta me sto se loše priča o curama nogometaša. Ljudi koji se time zamaraju vjerojatno nemaju pametnijeg posla. Zbog čega smatram da ne trebam trošiti svoje misli na takve ljude - komentira. Osim studiranja, Tea je nedavno prihvatila ulogu u filmu poznatog indijskog glazbenika i glumca Prabhasa.

- Još jedno prekrasno iskustvo, ali i dalje studiranje zauzima prvu smjernicu u mom životu. Plan za budućnost mi je završiti fakultet, a ostale stvari kao i moji hobiji uvijek će biti tu dok ne narušavaju moje studiranje - govori Tea kojoj je Bruno vječna podrška u svemu.

- Bruno je uvijek tu da mi pruži topli savjet, te je osoba koja me podržava u svemu. Kod Brune najviše volim to što mogu s njim pričati satima, zbog čega osjećam da rastem kao osoba kao i on uz mene - zaključila je. 

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...