Obavijesti

Show

Komentari 0

Televizijski par iz turske serije: Bili su u vezi godinu dana...

Televizijski par iz turske serije: Bili su u vezi godinu dana...
4

Glavne zvijezde ove uspješne serije svoj su ljubavni odnos s ekrana prenijeli i u stvaran život no njihova je veza trajala oko godinu dana, a pravi razlog njihova rastanka se i dalje nagađa

VIDEO

Nova turska serija 'Miriše na ljubav' donosi intrigantu priču o djevojci Edi Yıldız (Hande Erçel) i mladiću Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) koji se zbog ostvarenja svojih snova odluče pretvarati da su zaručeni, a u glavnim ulogama nalaze se poznata turska glumačka imena.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Zanimljiva ljubavna priča i odlična glumačka postava kombinacija su koja donosi jednu od najgledanijih turskih serija do sada, a od ponedjeljka, 27. lipnja.

Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edil, koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkana , kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet.

Glavna glumica, inače poznata turska zvijezda Hande, rođena je 24. studenoga 1993. u gradu Balikesiru u Turskoj koja se, uz glumu, još bavi i modelingom. Erçel je karijeru započela kao model, osvojila je mnoge titule na natjecanjima ljepote, a potom se 2013. odlučila okušati u glumi te je svojom ljepotom i talentom ubrzo osvojila srca milijuna gledatelja diljem svijeta. Studirala je na Sveučilištu likovnih umjetnosti Mimar Sinan, na Odsjeku za tradicionalnu tursku umjetnost, a prvi televizijski angažman dobila je igranjem u TV seriji 'Dnevnik ljubavi'. 

Uz Hande, koja tumači lik Ede, glavna muška uloga pripala je Keremu Bürsinu, svjetski priznatom turskom glumcu. Kerem je rođen 4. srpnja 1987. u Istanbulu, a živio je u raznim zemljama poput Škotske, Indonezije, Ujedinjenih Arapskih Emirata te SAD-a. Nakon što je završio studij komunikacije i umjetnosti na Emerson Collegeu u SAD-u, Kerem je počeo glumiti u brojnim ulogama u Los Angelesu da bi se potom vratio u Istanbul, gdje je nastavio svoju uspješnu glumačku karijeru te osvojio brojne nagrade za svoja ostvarenja.

Uz to, Bürsin se okušao i u manekenstvu te slovi za jednog od najzgodnijih turskih glumaca. Iako je njegov atraktivan izgled osvojio srca brojnih obožavateljica, njegovo je srce, pak, ukrala kolegica sa seta serije 'Miriše na ljubav'. Naime, glavne zvijezde ove uspješne serije svoj su ljubavni odnos iz serije prenijeli i u stvaran život te tako postali jedan od najomiljenijih parova publike, ali i tabloida. Međutim, njihova je veza trajala oko godinu dana, nakon čega je iznenada prekinuta dok se pravi razlog njihova rastanka i dalje nagađa.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA SERIJALA ’TKO MI BOLJE KUHA’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.