Obavijesti

Show

Komentari 2

Teška trudnoća: Beyonce je pred porod imala 100 kila, samo na dadilje trošila 4 milijuna kuna

Teška trudnoća: Beyonce je pred porod imala 100 kila, samo na dadilje trošila 4 milijuna kuna
7

Pjevačica je priznala kako je i nakon što je rodila imala velikih problema jer kad se vratila na 'posao', skakala bi i pjevala na pozornici, a onda u pauzi trčala u backstage po djecu i dojila ih u prikolici

VIDEO

Druga trudnoća me iznenadila, a kad sam saznala da nosim blizance, to je bio dodatni šok, rekla je  prije nekoliko godina pjevačica Beyonce (38) u Netflixovu dokumentarcu 'Homecoming'. U drugoj trudnoći saznala je da nosi blizance, kćer Rumi i sina Sira, koji su danas napunili tri godine. Iako pjevačica svoju djecu baš medijski ne voli eksponirati, govorila je o trudnoći i pokojim detaljima nakon poroda.

POGLEDAJTE VIDEO: Beyonce proslavila 38. rođendan!

Pokretanje videa...

01:21

Primjerice, ispričala je kako je tijekom trudnoće sa kćeri Blue Ivy (7) bila aktivna, ali s blizancima je mjesecima mirovala, a onda išla i na hitan porođaj carskim rezom budući da joj je tlak naglo porastao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moje tijelo je preživjelo toliku bol koju nisam mogla ni zamisliti. Imala sam 100 kilograma pred porod, a uz to i visoki krvni tlak te sam razvila toksemiju i preeklampsiju - opisala je Beyonce.

Sam porod isto nije prošao bez problema jer je jednome od blizanaca srce prestajalo kucati nekoliko puta.

- Bila sam uplašena i odmah su me odveli na hitan carski rez - objasnila je. Opisala je i koliko joj je teško bilo vratiti se na posao dok njezini blizanci nisu još napunili ni godinu dana.

- U početku sam imala toliko jake grčeve mišića da nisam mogla izdržati koncert od dva sata. Moje tijelo više nije bilo 'povezano' s pozornicom. Moj um je htio biti s djecom, a ljudi ne vide tu žrtvu - rekla je Beyonce. Kako joj je bilo teško žrtvovati svoje vrijeme za posao, djecu je često vodila sa sobom na koncerte.

- Plesala bih i pjevala, a onda bih u pauzi otrčala u backstage po djecu i dojila ih u prikolici - priznala je. Dakako, s obzirom na bogatstvo koje imaju pjevačica i njen suprug Jay Z (50), djeca su imala razne pogodnosti. Blizance i stariju kćer čuvalo bi čak šest dadilja. Navodno bi svaka od njih imala plaću od 100.000 dolara godišnje. 

- Blizanci ne spavaju u isto vrijeme, pa je svakome od njih uzela po tri dadilje koje rade u smjenama od osam sati - rekao je tada izvor. Pjevačica je istaknula kako im blizanci nalikuju po osobnosti. 

- Curica će 'osvajati svijet', a maleni je smiren, baš kao i njegov otac - komentirala je. Na svojoj stranici Beyonce.com objavila je nekoliko fotografija blizanaca, a svi se čude kako uspijeva sačuvati njihovu privatnost.

Prošlo ljeto krenule su glasine kako je pjevačica ponovno trudna, ali to se ispostavilo kao lažnim podatkom jer pratitelji zaključuju po fotografijama koje objavljuje pa ako joj iskoči trbuščić - odmah kreću priče. Ipak, istina je kako je par u više navrata rekao kako bi voljeli imati veliku obitelj.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama