Obavijesti

Show

Komentari 44

'Teško djetinjstvo sam imala, a pravu tragediju s 20 godina...'

'Teško djetinjstvo sam imala, a pravu tragediju s 20 godina...'
12

Ovo tu je zaštitna ograda… Važno je da u životu da imaš nečiju zaštitu, da imaš ulaz, prozore i dvije osobe zajedno, a garaže, dvorci i kule ne znače ništa, govorila je Hakiji

VIDEO

Hakija Špago (41) i Marijana Črlenec (28) iz showa 'Ljubav je na selu' u jučerašnjoj su epizodi obišli muzej Seljačke bune, a posjet dvorcu dao im je ideju za zanimljiv test. 

POGLEDAJTE VIDEO O NIKOLINI: 

Pokretanje videa...

01:28

- Ti ćeš složiti dvorac kako misliš da ga ja zaslužujem, a ja ću raditi dvorac kakav ja smatram da bih trebala imati - predložila je Marijana pa su se ona i Hakija bacili na slaganje kockica. Zatim je došlo vrijeme da pokažu dvorce jedno drugome.

- Ja sam to nakitio na različite načine sve da bi se njoj svidjelo. U ovom dvorcu imaš sve moguće objekte, koji su potrebni za jednu princezu. Tu dolje je garaža za deset automobila - započeo je Hakija i pokazao Marijani garaže i apartmane koje joj je izgradio.

A onda je slijedilo iznenađenje jer je Marijanin dvorac bio veoma skroman.  

- Ovo tu je zaštitna ograda… Važno je da u životu da imaš nečiju zaštitu, da imaš ulaz, prozore i dvije osobe zajedno, a garaže, dvorci i kule ne znače ništa - objasnila mu je i nastavila: 

- To se jednom riječi zove obitelj - rekla je Marijana koju je naizgled bezazlena igra dovela do suza. Ispričala je kako je to zato što je imala težak život. 

- Nisam imala prilike doživjeti taj pravi osjećaj obitelji i to me zapravo vratilo u moje djetinjstvo - rekla je Marijana i zaplakala. Gledatelji su komentirali kako su dosad vidjeli Marijanu u razuzdanim izdanjima gdje se ljubila s Hakijom i strastveno plesala, a sad je dokazala da je 'normalna' i da samo želi imati obitelj. 

- Svaka čast. Definitivno sam zbog ovog promijenio mišljenje o tebi, Marijana - poručili su joj. Natjecateljica iz Zagreba za RTL TV sve je detaljnije objasnila. 

- Kada bi me netko pitao za moj život, rekla bih mu da to nije bio život, to je bilo preživljavanje. Imala sam teško djetinjstvo, za koje smatram da nije bilo djetinjstvo, ali moja najveća tragedija počinje od moje dvadesete godine. U usporedbi s tim, moje djetinjstvo izgleda kao med i mlijeko, a nije to uopće bilo - rekla je Marijana. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

16:51
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu