Obavijesti

Show

Komentari 110

'Teško mi je naći dečka zbog visine, a i boje se lijepih cura'

'Teško mi je naći dečka zbog visine, a i boje se lijepih cura'
6

Iako Ema priželjkuje život kakvog joj je imala majka, koja je bila Kraljica svijeta 1990., Daniela Gračan je bila u dvojbi je li natjecanje dobro za njezinu kćer...

VIDEO

Uvijek sam htjela biti kao mama. Kao mala hodala sam po kući s maminom lentom i u njezinim štiklama, maštala o takvim natjecanjima, a ove godine odlučila sam ostvariti taj san pa sam se prijavila na izbor za Kraljicu Hrvatske, rekla je za Gloriju Ema Gračan (18), koja i pobjedila na tom izboru. 

Iako mlada Ema priželjkuje život kakvog joj je imala majka, koja je bila Kraljica svijeta 1990., Daniela (49) je bila u dvojbi je li natjecanje dobro za njezinu kćer.

Pokretanje videa...

00:38

- Ovaj izbor sam podržavala isključivo zato što Emi nisam mogla ništa prigovoriti. Dok je dobra u školi, izvršava sve obveze i ide u pravom smjeru, nemam joj razloga nešto zabraniti - objasnila je Daniela. 

Nova Kraljica Hrvatske visoka je 180 centimetara i nema dečka. Kada ide van, neugodno joj je, kako kaže, obuti štikle jer bude najviša u društvu i sve ih gleda odozgo. Ipak, voli ih nositi jer uz njih ljepše izgledaju i noge i modne kombinacije.

- Dečki su najčešće visoki kao ja ili niži od mene pa mi je i zbog toga jako teško naći nekoga - rekla je Ema koja je primijetila da se dečki boje lijepih cura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have a bad habit of breaking my own heart🧡

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

- Ne znam zašto se boje, mislim da ih ne bi trebalo biti strah. Meni je bitno da je dečko vrijedan i odgovoran, mora biti dobar i poštovati me, da se osjećam voljenom da uživa u mom društvu, da vidim da je sretan u toj vezi. Takvog još nisam uspjela sresti - iskrena je Ema. 

Zbog mature koja slijedi te priprema za izbor Kraljice Hrvatske, Ema je malo zanemarila dečke i privatni život. Ne izlazi često i nije partijanerica, ali se voli družiti s prijateljima. U modnom svijetu uzori su joj Gigi Hadid (23) i Kendall Jenner (23), ali ipak najveći joj je majka. 

- Najveći idol mi je mama, zato što je puno toga postila u životu, radi ono što voli i ima veliku obitelj - zaključila je Ema. 

 

Kraljica Hrvatske trenutačno je maturantica Opće talijanske gimnazije u Rijeci, završila je osnovnu glazbenu školu, smjer klavir, govori engleski, francuski, talijanski i španjolski, trenira odbojku, a već tri godine bavi se manekenstvom i članica je pulske modne agencije Tijara. Jednog dana željela bi postati anđelica Victoria's Secreta, a nakon mature želi studirati stomatologiju.

Što vam horoskop donosi u nadolazećoj godini: Evo koji će biti najsretniji mjesec za svaki horoskopski znak!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije