Obavijesti

Show

Komentari 4

Testirali najveći zabavni park u Hrvatskoj: Vlogeri oduševljeni

Testirali najveći zabavni park u Hrvatskoj: Vlogeri oduševljeni
1

ZABAVILI SE KAO NIKAD DO SAD Maša, Filip, Glorija i Matija ludirali su se Divljim zapadom, Gusarskim svemirom, i to sve u jednom danu

VIDEO

Zvijezde JoomBoos kanala zabavile su se u adrenalinskom parku. Njihove avanture moći ćete pogledati danas u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

- Filip je bio najizdržljiviji! On kao da se svaki dan vozi 100 metara iznad zemlje. Moram priznati da sam se ja bojala nekih vožnja, ali znatiželja je bila prejaka. Na kraju sam presretna što sam sve testirala. Mogu reći da Hrvatska definitivno ima kvalitetan zabavni park - otkrila nam je Maša Zibar, jedna od zvijezda JoomBoos kanala.

U Fun parku Mirnovec ekipa je iskusila najluđe vožnje na vrtuljcima i vlakovima smrti - testirali smo njihovu hrabrost, ali i glasnice. Nakon što su isprobali više od 20 atrakcija i dobili adrenalinsku uspomenu za cijeli život, snagu su obnovili na BBQ puntu, jednom od brojnih restorana koji se nalaze u samom parku.

Povedite obitelj ili ekipu i krenite u pustolovinu, a danas u 12 sati na JoomBoos kanalu pogledajte kako su se proveli u genijalnom 360° videu - bit će doslovno kao da ste tamo. Najpopularniji hrvatski vlogeri nalaze se na ljetnoj turneji. Zabavljaju turiste, naravno i sebe, rone i partijaju. Njihove avanture vjerno će prenositi JoomBoos kanal.

- Kad smo planirali naše joomboostično putovanje, savjetovala sam suputnicima da poslušaju savjete za jednostavnije pakiranje. I genijalno smo se zabavljali jer nitko od nas nije morao ni misliti gdje je stavio svoje stvari niti brinuti ima li mjesta u koferu za suvenire - rekla je Maša.

Maša Zibar otkrila je kako Filipu leže vožnje na vrtuljcima i vlakovima smrti

'Filip je bio najizdržljiviji, kao da svaki dan juri 100 metara iznad zemlje bez ikakve drame'

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine