Show

Komentari 105

Gledatelje razočarao trojac u finalu 'Supertalenta': 'Trebao je proći harmonikaš, on je talent!'

Gledatelje razočarao trojac u finalu 'Supertalenta': 'Trebao je proći harmonikaš, on je talent!'

Sudeći prema komentarima, mnogi gledatelji smatraju da je umjesto Fabijana ili Lucije u finale trebao proći harmonikaš Šćepan Stojanović koji je u sinoćnjoj emisiji svojim nastupom podigao publiku na noge

U sinoćnjoj, trećoj od ukupno četiri polufinalne epizode 'Supertalenta', žiri je odabra trojac koji nastavlja s natjecanjem. Tijesna borba vodila se između desetero vrlo zanimljivih kandidata no, jednostavno, mjesta nije bilo za sve. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dobro poznati žiri, kojim je u ovotjednoj emisiji predsjedala Maja, prolaskom u finale nagradio je neustrašivu plesačicu na žici Tetianu Kundyk, mladu pjevačicu božanstvenog glasa Luciju Šarčević te pjevača i miljenika publike Fabijana Kovačevića.

Ipak, nisu svi gledatelji zadovoljni odlukom žirija. Na društvenim mrežama nakon polufinalne emisije pojavilo se mnoštvo komentara koji govore kako Fabijan i Lucija nisu zaslužili prolazak dalje. S druge strane svi se slažu da je Tetiana izvela čudo na pozornici. 

- Ja ću još jednom reći da je nastup i pjevanje ovog malog užas, ali eto njegova rodbina koja se ovdje digla je dobila satisfakciju,on prolazi dalje. Možda je i dobro,pravim talentima jedan manje u konkurenciji u finalu. Mora proć i jedno dijete, da bi se i dalje djeca prijavljivala, pa eto odabir pao na njega.. a možda su i šibicu izvlačili - napisala je korisnica društvenih mreža, koja očigledno nije zadovoljna odlukom žirija da Fabijan uđe u finale 'Supertalenta'. 

- Ukrajinka je talent, o tome nema govora. Lucija je uništila pjesmu od Gibonnija. Ona nije trebala ići dalje. A Slavonac moj mali. Pjeva srcem i dušom. I veseljak je. Pozitivan i svi smo ponosni na njega. I da ne pobijedi, svi će ga pamtit. Bravo, Fabijan. Kamo sreće da više djece cijeni Slavoniju poput tebe. U finalu, daj nešto od Kiće Slabinca. Neka pamti Zagreb, malog bećara - komentar je jedne obožavateljice emisije. 

Naime, sudeći prema komentarima, mnogi gledatelji smatraju da je umjesto Fabijana ili Lucije u finale trebao proći harmonikaš Šćepan Stojanović koji je u sinoćnjoj emisiji svojim nastupom podigao publiku na noge pokazavši im još jednom virtuoznost na omiljenom instrumentu. 

- Ukrajinka i Crnogorac su talenti, ostali su dobri; Namjestili su. Ništa čudno tko je u žiriju... Harmonika je trebala biti među prva tri; Svaka čast svima, ali ostavljaju bez daha Tetiana i Šćepan; Pjevači trebaju u Voice, a ne u Supertalent. Frajer s harmonikom je talent, a ne malac - pisali su gledatelji nakon emisije na društvenim mrežama.  

POGLEDAJTE NOVU PJESMU: BQL & POLKAHOLIKI - LUČKE 

Najčitaniji članci