Obavijesti

Show

Komentari 0

The Garden Festival u finalnom izboru za UK Festival Awards

The Garden Festival u finalnom izboru za UK Festival Awards
1

U užem krugu najboljih su se našla 3 hrvatska festivala, među njima i otac svih festivala na jadranskoj obali - The Garden Festival, što je veliko priznanje Hrvatskoj

VIDEO

Jedan od najšarmantnijih boutique festivala u Hrvatskoj i otac svih festivala na jadranskoj obali, The Garden Festival koji se održava u Gardenu Tisno, ušao je među 10 najboljih festivala za nagradu UK Festival Awards, u kategoriji Najbolji prekomorski festival. Odlučili su tako posjetitelji iz cijelog svijeta, a u odabiru je sudjelovalo gotovo 600 tisuća zaljubljenika u festivale. Pobjednik u svim kategorijama će biti proglašen 2. prosinca u Londonu na 10. obljetnici nagrade UK Festival Awards.

U užem krugu su se našla 3 hrvatska festivala, među njima i otac svih festivala na jadranskoj obali  - The Garden Festival, što je veliko priznanje Hrvatskoj i našem festivalskom turizmu.

Popis svih festivala koji su ušli u uži krug u pojedinim kategorijama možete pogledati OVDJE, a ako je među njima i festival za koji ste glasovali, možete osvojiti 2 ulaznice za pobjednički festival u kategoriji.

Glazbena industrija na ovaj način želi odati počast svima koji su se trudili staviti osmijeh na lice mnogim posjetiteljima festivala, te im omogućiti da poberu zasluženi pljesak za sve uspjehe. U glasanju sudjeluju posjetitelji festivala iz cijelog svijeta i stručnjaci iz industrije. Proglašenje pobjednika održat će se 2. prosinca u sklopu UK Festival Conference & Awards.

Otkad je The Garden Festival nastao 2006. godine, postao je jedan od najiščekivanijih događaja ljeta privlačeći međunarodnu publiku željnu disco glazbe. U sezoni 2013. lokacija Garden Tisno bila je domaćin dobrih zvukova The Garden Festivala od početka srpnja, a festival se smjestio u malom zaljevu koji se može pohvaliti vlastitom pješčanom plažom, intimnošću i klubom na otvorenom Barbarella u kojem se plesalo do zore. Zabave na brodovima su isplovljavale i po 4 puta dnevno, a ujedinjeni u tjedan dana zabave, pustolovine i plesa pod zvjezdanim nebom posjetitelji festivala su mogli uživati u nezaboravnim zvucima izvođača kao što su Crazy P, Justin Martin ili pak Bondax čemu još treba dodati i mnoštvo prijatelja i obitelji koji su se sjedinili u ovom ljetnom slavlju.  S više od 200 izvođača te gotovo 3000 posjetitelja The Garden Festival se i ove godine pokazao kao jedan od najboljih boutique festivala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje