Show

Komentari 2

The Rock je shrvan tragedijom na setu: 'Nećemo više koristiti pravo oružje na snimanjima'

The Rock je shrvan tragedijom na setu: 'Nećemo više koristiti pravo oružje na snimanjima'

Produkcijska kuća će od sada koristiti plastično oružje, a specijalni efekti e biti izvedeni u post-produkciji. "Trošak nam nije važan", dodao je Dwayne Johnson

Američki glumac Dwayne Johnson (49) obećao je u srijedu da više neće koristiti pravo vatreno oružje na snimanjima nakon smrti direktorice fotografije koju je krajem listopada na setu usprijelio glumac Alec Baldwin. Johnson je rekao da ga je "shrvala" vijest o smrti Hayne Hutchins na snimanju filma "Rust" i ta ga je tragedija potaknula da razmotri upotrebu vatrenog oružja tijekom snimanja filmova njegove producentske kuće Seven Bucks Productions, rekao u razgovoru za specijalizirani časopis Variety.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Jedan je život izgubljen", rekao je jedan od najbolje plaćenih glumaca Hollywooda.

"Mogu govoriti samo u svoje ime, ali bez imalo sumnje vam mogu reći da u svim filmovima koje ćemo raditi sa Seven Bucks Productions, bili to filmovi, tv-serije ili bilo što drugo, nećemo koristiti pravo vatreno oružje", istaknuo je glumac poznat po nadimku "Stijena". 

Fast and Furious Five

Produkcijska kuća će od sada koristiti plastično oružje, a specijalni efekti e biti izvedeni u post-produkciji. "Trošak nam nije važan", dodao je Johnson. Pravi metak koji je slučajno ispalio Baldwin, kojem su dodali to oružje uz napomenu da je sigurno, smrtno je ranio Halynu Hutchins 21.listopada i završio je u ramenu redatelja filma Joela Souze.

Dwayne Johnson, dugogodišnji prijatelj Aleca Baldwina, također se zalagao za pokretanje novih protokola i novih sigurnosnim mjera u filmskoj industriji. 

"Strašno je što se to moralo dogoditi da bi nešto promijenili", zaključio je.

Najčitaniji članci