Obavijesti

Show

Komentari 26

The Voice: Imaju gaže i u Kini, a pjevanju ih uče svećenici

The Voice: Imaju gaže i u Kini, a pjevanju ih uče svećenici
4

Donosimo detalje o kandidatima koji su prošli audiciju showa ‘Voice - Najljepši glas Hrvatske’. Bruna Oberan je prve note učila uz oca koji svira nekoliko instrumenata

VIDEO

Tekstove kineskih pjesama zapisivala sam na papir točno onako kako se čitaju i učila ih napamet. Kineski poduzetnik koji nas je ugostio htio je da njegovoj supruzi pjevam Madonnin hit iz 1996. ‘Don’t Cry For Me Argentina’, kaže Bruna Oberan (21) iz Požege. Studentica treće godine ekonomije u Kini je bila s tamburaškim sastavom Da Capo. S dečkima iz benda prije toga gostovala je u Poljskoj, a u Aziji je završila jer je domaćin inzistirao na ženskom vokalu.

- Tretirali su nas kao kraljeve. Smjestili su nas u najluksuznije hotele i vozili u limuzini. Bojala sam se samo da mi u restoranu ne podvale pseće meso koje nikad ne bih jela jer previše volim životinje - prisjetila se Bruna. Na audiciji novog TV showa “Voice - Najljepši glas Hrvatske” pjevala je “Natural Woman”. Sva četiri člana žirija htjela su joj biti mentori, ali Bruna je izabrala Indiru Levak (41) iz Colonije jer se prva okrenula kad joj je čula glas.

- Prve note učila sam s ocem koji svira harmoniku, klavir i gitaru, ima bend te voli sve žanrove od Bacha do sevdaha. U glazbenoj školi svirala sam klavir, a pjevala samo kod kuće sebi za gušt - smije se Bruna. Za razliku od nje, Mateo Pilat (20), student treće godine mediteranske poljoprivrede, iz Karojbe kraj Motovuna na satove pjevanja išao je u Grožnjan k svećeniku Rudiju Koraci.

- Učio me pravilnu tehniku disanja, a poslije smo znali zapjevati i legendarne hitove poput ‘Time To Say Goodbye’ Andree Bocellija - kaže Mateo. Na pozornici motovunskog festivala debitirao je kad je bio u četvrtom razredu. Poslije je gostovao i na festivalu u Bosni te osvojio treće mjesto, a snimio je i duet “Što bi mi bez ljubavi” s televizijskom voditeljicom Marijanom Batinić (33) u sklopu humanitarne akcije “Traži se prijatelj”.

Osječanka Dora Vestić (19) u prvoj emisiji pokazala se kao najveća zabavljačica showa. Kad je vidjela da joj je Indira u posljednjoj sekundi izvedbe “At Last” Ette James odlučila biti mentorica, studentica glazbene pedagogije toliko se oduševila da je na pozornici zapjevala Colonijin hit ‘Svjetla grada’, a Indira joj se pridružila.

Iako je “Voice” tek počeo, koncept showa nije se svima svidio. Martina Tomčić (39), koja je bila u žiriju “Zvijezde pjevaju”, razočarala se što mentori nisu izabrali Stjepana Lacha (21).

- Teško je sjediti u žiriju i biti neshvaćen, no teže je kad te struka ne cijeni i u nevjerici sluša nebuloze. Zadatak vam je prepoznati talente, a ne profit i korist - kaže operna pjevačica.

Ostvario mu se san: Htio je Jacquesa i dobio ga je

Mateo Pilat kaže kako nema idola i sluša sve glazbene žanrove, iako mu najviše leže pop i balade.

- Priželjkivao sam da me Jacques Houdek izabere jer ga cijenim i volim što radi - kaže Mateo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja