Obavijesti

Show

Komentari 10

Oduševili u Voiceu: 'Nemamo vremena za školu ni za ljubav'

Oduševili u Voiceu: 'Nemamo vremena za školu ni za ljubav'
4

Otkad je u showu, nema puno slobodnog vremena. Ide u glazbenu, uči za maturu, snima. Malo vremena ostaje joj za dečka, s kojim je u vezi tri godine, i za šetnju s maltezerom Luisom

VIDEO

Kad je Indira rekla da će uzeti u svoj tim onoga koji ostane, pao mi je kamen sa srca. No do posljednjeg trenutka nisam bila sigurna je li mislila ozbiljno, rekla nam je simpatična Stefany Žužić (18).

Gimnazijalka iz Krka prešla je iz Jacquesova (34) tima u Indirin (42). Kaže da se cijela obitelj ponosi njome. Roditelji i dvije prijateljice navijali su u publici. Promjena mentora u početku joj je bila šok jer Jacques, kaže, radi na jedan način, a Indira na drugi.

- Brzo sam se snašla. S oboje je lijepo raditi. Najvažnije mi je da sam ostala u showu. Drago mi je da imam tako veliku podršku. Prijatelji iz škole i profesori stalno me ispituju idem li dalje - veselo će Stefany.

Otkad je u showu, nema puno slobodnog vremena. Ide u glazbenu, uči za maturu, snima. Malo vremena ostaje joj za dečka, s kojim je u vezi tri godine, i za šetnju s maltezerom Luisom.

Ni Rino Petrović (25) više nije u timu Jacquesa Houdeka. Prešao je kod idola Tonyja Cetinskog (46), koji je jedva dočekao preoteti ga Jacquesu.

Tonyjeve pjesme, kaže Rino, obvezan su dio repertoara njegova benda.

- Moji doma gledali su show i od uzbuđenja cijelu noć nisu spavali. Iskustvo je to koje ću prepričavati i unucima - kaže Rino, koji osim u 'Voiceu', pjeva u svom Team Bandu te studira ekonomiju u Rijeci. Uz roditelje mu je najveća podrška djevojka.

- Da nema njezina razumijevanja, sigurno sve to ne bih stizao. Nisam dobio dar od nje za prolazak, ali ne treba mi jer mi je već dala najveći i najvredniji poklon - sebe - romantičan je Rino, koji je najsretniji kad nađe vremena s djevojkom se uvući pod dekicu i gledati filmove. Voli drame, ali ne skriva da ponekad i zaspi. Spavanja mu, dodaje kroz smijeh, nikad nije dosta. I kad ustane u 10, bez problema može zaspati nakon ručka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele