Show

Komentari 1

Theresa May radi špagu, a Boris Johnson se vraški rasplesao...

Theresa May radi špagu, a Boris Johnson se vraški rasplesao...

Prošle godine u ovo vrijeme je njegov blagdanski album 'The Christmas Present' bio prvi na brojnim glazbenim listama u Velikoj Britaniji, ali s ovom pjesmom misli da neće daleko dogurati

Britanski pjevač Robbie Williams (46) objavio je videospot za novu božićnu pjesmu 'Can't Stop Christmas'. Singl je objavio krajem studenog, a sad je javnosti pokazao i spot za isti. U njemu se radi o pandemiji korona virusa, a pazi se i na socijalnu distancu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na poklon su se dobivali dezinficijensi. Prikazao je i to da se kupovina sad obavlja online. Robbie je u spotu postao Boris Johnson (56) tako što je na glavu stavio plavu periku.

U spotu mu društvo prave i veseli plesači, koji zapravo predstavljaju znanstvenog savjetnika vlade Patricka Vallancea i glavnog epidemiologa Chrisa Whittyja. U spotu se pojavljuje čak i bivša premijerka Theresa May.

Kako je Robbie istaknuo, siguran je da ovom pjesmom neće daleko dogurati na listama najboljih božićnih pjesama. Dodao je i kako je to najčudnija pjesma koju je ikad napisao. Prošle godine u ovo vrijeme je njegov blagdanski album 'The Christmas Present' bio prvi na brojnim glazbenim listama u Velikoj Britaniji.

Najčitaniji članci