Show

Komentari 11

Thomas opet napao: 'Licemjeri, prave se da pomažu ljudima'

Thomas opet napao: 'Licemjeri, prave se da pomažu ljudima'

Vidim da Harry voli unajmljivati privatne avione. Mogao je tako doći i u Mexico i zatražiti ruku moje kćeri od mene. Licemjerni su, rekao je Thomas Markle, otac vojvotkinje koji još uvijek nije vidio unuka Archieja

Otac vojvotkinje od Sussexa Thomas Markle (75) ponovno je napao Meghan Markle (38) i princa Harryja (34). Kako piše Daily Mail, Thomas tvrdi da ga kraljevski par potpuno ignorira te se ponašaju kao da ne postoji. Još uvijek nije upoznao unuka Archieja koji se rodio početkom svibnja. 

Royal baby

Kako kaže, nije čak ni fotografiju unuka dobio već ju je vidio na internetu. Thomas, već poznat po tome da javno reagira kad god mu nešto ne odgovara, 'opleo' je po Meghan. Rekao je da Meghan laže u vezi svog školovanja i da je on platio sve troškove fakulteta i njezina putovanja u Englesku, Španjolsku i Argentinu. 

- U svom prvom kraljevskom govoru rekla je da si je sama plaćala školovanje. To nije istina. Ja sam sve platio, imam i izvode iz banke koji to dokazuju. Nisam se o tome oglašavao ranije jer je Meghan bila trudna - ispričao je Thomas. 

Thomas Markle, Meghan Markle

Markle bi, kako kaže, zaista voli upoznati unuka i vidjeti ima li nos na njihovu obitelj. Smatra da ga kći i zet zlostavljaju jer su ga potpuno izbacili iz života. Za Harryja su čak i pale 'teške' riječi. Nazvao ga je licemjernim. 

- Vidim da Harry voli unajmljivati privatne avione. Mogao je tako doći i u Mexico i zatražiti ruku moje kćeri od mene. Licemjerni su. Prave se da pomažu ljudima, a vlastitu obitelj su izbacili iz života - zaključio je Thomas. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci