Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
136 komentara

Thompson hodočasti u Izraelu, a fra Ivo ga polijeva vodom...

Pjesme religijske tematike i predanost molitvi nisu ništa novo u Thompsonovom opusu i identitetu, a trenutačno je na hodočašću u Izraelu, kako tvrdi, pradomovini Gospodina našega Isusa Krista

Foto: Instagram/kolaž
136 komentara

Marko Perković Thompson (52) na sedmodnevnom je hodočašću u Izraelu, a sa svojim pratiteljima i fanovima na društvenim mrežama odlučio je podijeliti nekolicinu fotografija na kojima šeta, moli, a na jednoj, čini se, fra Ivo Pavić glazbenika čak i krsti u rijeci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Instagram

- Na sedmodnevnom hodočašću u Svetoj Zemlji, u pradomovini Gospodina našega Isusa Krista - napisao je na Instagramu Perković te motivacijskoj poruci pridružio emoji sklopljenih ruku. 

Foto: Instagram

Pjesme religijske tematike i predanost molitvi nisu ništa novo u Thompsonovom opusu i identitetu, ali kontroverznog glazbenika konstantno okružuju i afere. 

Foto: Instagram

Ljetos je uspjehe hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji proslavio skupa s našim nogometnim vedetama, što je podijelilo javnost. Također, prošlog je mjeseca na Facebooku fanove pozdravio sa 'Za dom spremni'. 

'TO JE DIO PJESME' Thompson je na 'Fejsu' fanove pozdravio sa 'Za dom spremni'

- Pjesmu 'Bojna Čavoglave' Marko je napisao u Domovinskom ratu. I danas je izvodi. Na društvenim mrežama je objavio stih iz pjesme i sad se opet dižu polemike kako je to ustaški pozdrav. Nije, samo je citirao svoju pjesmu. Nisam znao da je to grijeh - rekao nam je tada Denis Pletikosa, menadžer Marka Perkovića Thompsona. 

Foto: Instagram

U svakom slučaju, čini se da će Thompson sljedećih tjedan dana provesti daleko od tenzija, a svoj mir pokušat će pronaći na hodočašću u Izraelu. 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Naši partneri pišu
Message