Obavijesti

Show

Komentari 180

Thompson slavio 53. rođendan u crkvi, svećenik zvao na rakiju

Thompson slavio 53. rođendan u crkvi, svećenik zvao na rakiju
10

Desetak minuta prije početka mise u 11.30 sati Thompson je sređen izašao iz svoje kuće i krenuo u crkvu. Odjenuo je sako, bijelu košulju i traperice, a pratila ga je supruga Sandra

VIDEO

Donio je on još sinoć neke gajbe, valjda će bit' kakva fešta u njega, rekla nam je jedna baka koja je išla u crkvu. Kuća Marka Perkovića Thompsona (53) u Čavoglavama nalazi se 100 metara ispod crkve Hrvatskih mučenika čiju je izgradnju inicirao i pomagao donacijama upravo pjevač.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:24

U obiteljskom dvorištu igrala su se djeca i sa ničim se nije dalo naslutiti da Thompson slavi 53.rođendan. Desetak minuta prije početka mise u 11.30 sati Thompson je sređen izašao iz svoje kuće i krenuo u crkvu. Odjenuo je sako, bijelu košulju i traperice, a pratila ga je supruga Sandra.

Ona je prva ušla u crkvu, a pjevač se zadržao ispred s prijateljima. Netom prije početka mise Thompson je ušao u crkvu, kleknuo pred križ i sjeo u prvi red pored supruge. Nije vodio crkveni zbor kao prije nekoliko godina. Kako su nam rekli mještani nema više vremena za probe sa zborom.

Thompson je među prvima primio hostiju, a svo vrijeme tokom mise pjevao je crkvene pjesme. Na kraju mise fra Ivan je rekao kako je Marku danas rođendan.

- Marko me zamolio da vam kažem da mu je danas rođendan i da vas pozovem na rakiju kod njega pa eto svratite - rekao je fra Ivan.

Thompson se nasmijao, a mještani su mu krenuli čestitati rođendan. Strpljivo je pozirao i za selfieje. Pitali smo jednu grupu žena hoće li svratiti kod Thompsona na rakiju. 

- A da je nešto drugo u pitanju možda i bi. Vidjet ćemo ako budemo imali vremena - zaključile su kroz smijeh.

Thompson je svaki vikend u Čavoglavama, ako ne nastupa. Ondje je počeo graditi i novu obiteljsku kuću. Zasad je dignuo samo kamenu ogradu i postavio kontejner za radnike da imaju gdje odmoriti.

- Pravi je čovik. Šta čeka s izgradnjom kuće pitate? Ko će ga znat. Napravit će je, imat će veliko igralište za djecu - kažu nam mještani Čavoglava.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:01

MEGHAN MARKLE PONOVNO ŠOKIRALA JAVNOST: 'Uništit će mi život, rekli su mi da bježim'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 180
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu