Obavijesti

Show

Komentari 62

Show napustio Kristian Marlot: Vidim da si zagelirao Biebericu

Show napustio Kristian Marlot: Vidim da si zagelirao Biebericu
12

HRVATSKA TRAŽI ZVIJEZDU Show je napustio Kristian Marlot (16) kojeg zbog frizure uspoređuju s tinejdžerskom zvijezdom Justinom Bieberom

VIDEO

U drugoj emisiji uživo 'Hrvatska traži zvijezdu' show je napustio Kristian Marlot (16) iz Zaprešića. Učenik hotelijersko-turističke škole ispao je iz showa u kojem je preostalo još devet kandidata. Iako je Kristian, kojeg zbog frizure uspoređuju s Justinom Bieberom, na audicijama žiri oduševio glasom i odličnom interpretacijom gledatelji su mu dodijelili najviše glasova. U drugoj emisiji uživo osim njega pjevali su Marcela Oroši, Maja Bajamić, Ivan Dedić, Taher Sanuri, Ines Huskić, Mark Marku, Romana Pavliša, Daniel Dizdar i Goran Kos. 

Kristian je pjevao pjesmu 'Da nema ljubavi'. Tony mu je rekao da misli da je na nekoliko trenutaka pogriješio jer je malo bio dekoncentriran.

- Styling ti je bio malo čudan, ali ok. Činjenica je da imaš interesantnu boju glasa, želimo ti sreću - rekao je Tony.

Fox je zaključio da se previše ufurava i kopira neke poze izvođača s estrade.

- Vidim da si zagelirao 'Biebericu'. Izgledaš sjajno, nema mane, malo me zasmetalo što nisi toliko s nama komunicirao, ali bilo je super - rekla je Ivana.

- Prošlo je odlično, imaš lijep osmijeh, ostani vedra do kraja- rekao je Tony Marceli Oroši nakon što je otpjevala Tajčinu pjesmu 'Moj mali je opasan'.

Ivana je rekla da je njezin nastup bio kao fina tabletica za podizanje raspoloženja. 

Maja Bajamić pjevala 'Nisi me bio vrijedan ti'

- Imaš oštar gard koji se nekima više, a nekima manje sviđa. Stvorena si za ovo, perfekcionist si, čestitam ti - rekla je Splićanki Maji Bajamić Ivana. Fox je dodao da mu se vokalno činilo odlično, a osobito joj je pohvalio styling. 

'Ti si kao neki samodopadni magarčić'

Tony je nakon nastupa Ivana Dedića s pjesmom Psihomodo popa 'Slatka mala Ramona' zaključio da će sigurno dobiti puno glasova.

- Mislila sam da ćeš skočiti na mene kad si krenuo. Tebi je teško naći manu, ti si neki ludi dečko, imaš ludu energiju. Mislim da bi mogao snimati albume, ti si kao neko veliko dijete, bilo je odlično. Jedini minus koji sam ti prošli put našla je tvoja dikcija. Premalo otvaraš usta pa te se ne razumije. Nadam se da će svi glasati za tebe, meni si odličan - rekla mu je Ivana.

Fox je komentirao da mu je kao neki samodopadni magarčić što mu je adut kod jednog dijela publike.

'Vratit ću ovu pjesmu u repertoar na svojim koncertima'

Nakon što je Taher Sanuri otpjevao njegovu pjesmu, Tony je zaključio da će je vratiti u svoj standardni repertoar na koncertima. Ivana je rekla da je razmišljala da li je mogao odabrati težu pjesmu, pohvalila ga je da je bez greške i da djeluje sigurno.

- Djelovao si prestrašeno, ali si se hrabro držao. Činiš mi se dobar kandidat- komentirao je Fox.

'Mislim da možeš puno više pokazati'

Tony nije bio osobito oduševljen nakon nastupa Ines Huskić s pjesmom 'Novi svijet'. 

- Mislim da možeš puno više pokazati. Još uvijek sam pod dojmom audicije. Ja ne znam jel netko ovdje radi protiv tebe - rekao je razočarano Tony. S njim se složila i Ivana.
Zaključila je da ona već ima neki svoj put bez obzira na to hoće li pobijediti jer zna što želi i jer je čvrsta.

'Mislim da bi ti mogao biti kao Toše'

Tony je Mark Marku nakon što je otpjevao pjesmu Dina Dvornika rekao da bi trebao bježati od pjesama koje imaju brzi ritam.

- Imaš dobar glas, trebaš se držati laganijih pjesama. Mislio sam reći da je ovo najbolji nastup večeras, ali to se poslije promijenilo. Plesni koraci su ti specifični, no unatoč svemu imaš smisla za posao- zaključio je Tony.

Ivana je rekla da je bilo sjajno te je dodala da bi mogao napraviti regionalnu karijeru i biti kao Toše Proeski.

'Mogao bi biti pobjednik'

- Nećemo se naslanjat na priču koju su prošao. Nećemo ljude senzibilizirati, ovako kako si danas to otpjevao ti bi po meni mogao biti pobjednik. Ne daj se previše modelirati, ti trebaš biti ono što jesi - rekao je Tony nakon nastupa Gorana Kosa. Fox misli da mu je pjesma legla te da mu se čini kao neki dimnjačar koji je svima pročistio čakre.

'Pustit ću ti snimku pa vidi kako si pjevala'

Nakon nastupa Romane Pavliše Tony joj je rekao da ne želi komentirati njezin nastup nego da će joj samo pustiti snimku da sama čuje kako je pjevala. Ivana je rekla da je bila sjajna, a Fox da je ugodno iznenađen.

'Čovjek se počne pitati da li si ti stvarno takav'

Daniel Dizdar je pjevao Sandijevu pjesmu.

- Sve mi manje smeta što si cjelina svega - rekla je Ivana, a Daniel joj je poklonio cvijet. Pitala ga je da li ga cure jako vole, a on je rekao da se igraju s njim te zaključio da je čovjek sa sto lica.

- Činiš mi se pretjerano sa šalama, ekspresijama pa se čovjek počne pitati da li si stvarno takav. Uspio si u emociji, opravdao si to što smo te zadržali- rekao je Tony.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni