Show

Komentari 15

'Ti si, Mila, dobra vila': Bulić je napisao pjesmu bolesnoj curici

'Ti si, Mila, dobra vila': Bulić je napisao pjesmu bolesnoj curici

Uspjet ćeš, jer još puno možemo naučiti od djeteta - poručio je voditelj stihovima djevojčici čija je borba s teškom bolešću ujedinila građane u prikupljanju pomoći za njezino liječenje

Djevojčica Mila Rončević (2) u svojoj borbi s rijetkim tipom leukemije ujedinila je Hrvatsku i dijasporu. 

Njezina borba inspirirala je voditelja Luku Bulića, koji je djevojčici posvetio svoj novi bullhit.

POSLUŠAJTE PJESMU:

- Ti si Mila dobra vila, mali anđeo samo bez krila, koji je sve ljude povezao u jedno - započeo je Bulić obradu 'Morske vile' Daleke obale.

U pjesmi kaže kako je Mila 'u moru loših vijesti' dokazala da nije nikome svejedno. 

- Ti slika divnog sna - poručio je Bulić djevojčici.

Voditelj Antene Zagreb Mili je poželio i sreću na liječenju u SAD-u.

- Sretno Mila, sretan put i sretno se javi. Ljubavi puno tebi ćemo poslati. To odradi ovdje te čeka toplina tvog kreveta. Uspjet ćeš, jer još puno možemo naučiti od djeteta - zaključio je Bulić stihovima.

Uplate i donacije u humanitarnoj akciji za Milu višestruko su premašile očekivanja i iznos potreban za troškove liječenja. Prikupljeno je, naime, više od 37 milijuna kuna.

Dvogodišnja djevojčica je sinoć poslije 22 sata po hrvatskom vremenu stigla je u Philadelphiju i provela je svoju prvu noć u bolnici gdje nastavlja liječenje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mila je izvrsno i dalje, započeli su sa svim analizama i pripremnim radnjama za prvi ciklus liječenja koji će isto biti maksimalno individualiziran, odnosno prilagođen. Upoznali smo velik tim liječnika i sestara koji će skrbiti o Mili, i prof. Aplenca, koji je izrazito skroman i samozatajan tip, rekao je Milin otac Marin Rončević.

DANAS BI SLAVIO 40. ROĐENDAN: Tragična i zastrašujuća priča o životu i preranoj smrti Heatha Ledgera

Najčitaniji članci