Show

Komentari 88

Tia Jurčić pozirala u haljini koja malo toga prepušta mašti

Tia Jurčić pozirala u haljini koja malo toga prepušta mašti

Event menadžerica i nogometni menadžer upoznali su se prošlog ljeta na Pagu, gdje je on dotad ljetovao sa suprugom, televizijskom voditeljicom, i njihova dva sina

Atraktivna Tia Jurčić (31) u posljednje vrijeme se malo povukla. Navodno je izbrisala sve profile na društvenim mrežama, ali su njezine 'fotke' ipak osvanule na jednom Instagram profilu.

Nova djevojka Marija Mamića bila je na uređivanju, a vizažistica se pohvalila svojih ruku djelom na Tijinu  licu. Ona je pozirala u čipkastoj prozirnoj haljini koja malo toga prepušta mašti, te je dobila mnogo komplimenata na račun make upa.

POGLEDAJTE VIDEO:

inače, Tia se prije nekoliko mjeseci pojavila na modnoj reviji s dijamantnim kamenom čija vrijednost  može biti i 30.000 kuna. Nova odabranica Marija Mamića u ruci je nosila i torbu Chloe, čija je vrijednost više od 10.000 kuna.

Odmah se počelo šuškati da joj je prsten darovao Mamić, kao i da su se već zaručili iako je njegov razvod od Monike tek na početku. Event menadžerica i nogometni menadžer upoznali su se prošlog ljeta na Pagu, gdje je on dotad ljetovao sa suprugom, televizijskom voditeljicom, i njihova dva sina. Navodno su se Tia i Mario upoznali tulumareći na Zrću, kad su se i zaljubili. 

 

Najčitaniji članci