Obavijesti

Show

Komentari 7

Tia Mamić: 'S bivšim mužem sam ostala u dobrim odnosima jer nam je sin bitniji od ega'

Tia Mamić: 'S bivšim mužem sam ostala u dobrim odnosima jer nam je sin bitniji od ega'
3

Bivši supružnici su nakon razvoda ostali u izuzetno dobrim odnosima, a Dominic ljeta i svaku drugu zimu provodi s ocem u Americi. Njen sadašnji suprug Mario se dobro slaže s njenim bivšim, kao i s dječakom, tvrdi

VIDEO

Tia Mamić (36), supruga Marija Mamića (39) na Instagramu je objavila fotografiju s bivšim suprugom košarkašem s proslave rođendana njihovog sina i odgovorila na pitanja o odnosu s njim.

Pokretanje videa...

01:36

Tia i njezin bivši suprug Chris Warren (41) zajedno su bili na rođendanskom slavlju sina Dominica, a fotografijom s proslave košarkaš se pohvalio na svom Instagram profilu.

Zatim je Tia istu fotografiju podijelila na svom profilu što je zainteresiralo njene pratitelje pa je dobila upit kako je uspjela ostati u dobrim odnosima s bivšim.

- Potrebno je dvoje normalnih ljudi i da ti je dijete prije ega i osobnih interesa - objasnila je Tia.

- Domi je broj 1, mi smo nebitni i naši odnosi su za njega nebitni. Dijete koje je ionako opterećeno razvodom roditelja ne treba biti opterećeno osobnim frustracijama i nezadovoljstvom. Ali, ponavljam, za to je potrebno dvoje - dodala je.

Bivši supružnici su nakon razvoda ostali u izuzetno dobrim odnosima, a Dominic ljeta i svaku drugu zimu provodi s ocem u Americi.

Njen sadašnji suprug Mario s bivšom voditeljicom Monikom Kravić ima dva sina, Jakova i Josipa, a Mario se dobro slaže i s Chrisom.

Tia Mamić rođendan proslavila u Hercegovini s prijateljicama
Tia Mamić rođendan proslavila u Hercegovini s prijateljicama

- Mario se, kad smo on i ja tek krenuli, našao s Chrisom i rekao mu da je on njegova produžena ruka, da nije tu da ga zamijeni, nego je jednostavno htio da ga upozna, da vidi da je dobar i normalan čovjek, da je tu za Dominica, da zna da je teško jer tata nije stalno tu, ali da može računati na njega - otkrila je Tia u jednom intervjuu.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin