Obavijesti

Show

Komentari 0

Tia Pikija s mikrofonom svojim roditeljima pjeva po cijele dane

Tia Pikija s mikrofonom svojim roditeljima pjeva po cijele dane
4

Kod kuće ima pravi mikrofon. S njIm uvijek vježba pjevanje na pozornici. Njen tata Saša zadužen je za miksetu. Nada se da će ući u sljedeći krug showa 'Supertalent'

VIDEO

Još u vrtiću je voljela pjevati pa smo je upisali u dječji zbor 'Štigleci'. Uvijek je pjevala dječje pjesme, no iznenadili smo se nakon što je zapjevala operu, kažu ponosni roditelji Tie Pikije (9), Andreja (36) i Saša (37). Učenica trećeg razreda osnovne škole u Novom Marofu svira i flautu. Na zagrebačkoj audiciji 'Supertalenta' otpjevala je ariju iz operete 'Mala Floramye'. Članovi žirija Dubravko Merlić, Nina Badrić i Enis Bešlagić iznenadili su se zrelošću njezina glasa. Oduševilo ih je što je bez pogreške otpjevala visoke tonove.

- Što reći osim da ćemo čuti za tvoje ime jer te sigurno čeka međunarodna karijera - kratko je rekao Dubravko Merlić.Enes je dodao kako bi je najradije zagrlio jer je divna djevojčica. 

Iznenadila žiri zrelošću glasa

Nina ju je gledala s oduševljenjem. Dodala je kako ju je iznenadila jer je mislila da će opernu ariju otpjevati u dječjoj verziji. Tia vježba svaki vikend na probama zbora u Varaždinu. Roditelji je redovito voze iz Novog Marofa. Svjesna je da mora još puno vježbati ako želi biti prava pjevačica. Najdraži izvođači su joj Neno Belan, Jelena Radan i Zorica Kondža.

- Nakon što sam bila na televiziji, odmah su me zvale prijateljice da mi čestitaju. U školi su mi svi rekli da navijaju za mene - kaže Tia. Najveća obožavateljica joj je sestra Leda (4). Zna sve njezine pjesme, no četverogodišnja Leda ne želi biti pjevačica nego balerina.

Djevojčica ima anđeoski glas i pjeva operete

Mala pjevačica kod kuće ima pravi mikrofon. S njIm vježba pjevanje na pozornici. Tata Saša zadužen je za miksetu. Iako neprestano pjeva po kući, Tia rado igra društvene igre sa sestrom Ledom i roditeljima. Najdraže joj je slaganje velikih puzzli. O pobjedi u showu 'Supertalent' ne razmišlja. Iako misli da ima jaku konkurenciju, vjeruje da će ipak proći u sljedeći krug showa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu