Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Tia Pikija s mikrofonom svojim roditeljima pjeva po cijele dane

Kod kuće ima pravi mikrofon. S njIm uvijek vježba pjevanje na pozornici. Njen tata Saša zadužen je za miksetu. Nada se da će ući u sljedeći krug showa 'Supertalent'

NovaTV
Foto: NovaTV
0 komentara

Još u vrtiću je voljela pjevati pa smo je upisali u dječji zbor 'Štigleci'. Uvijek je pjevala dječje pjesme, no iznenadili smo se nakon što je zapjevala operu, kažu ponosni roditelji Tie Pikije (9), Andreja (36) i Saša (37). Učenica trećeg razreda osnovne škole u Novom Marofu svira i flautu. Na zagrebačkoj audiciji 'Supertalenta' otpjevala je ariju iz operete 'Mala Floramye'. Članovi žirija Dubravko Merlić, Nina Badrić i Enis Bešlagić iznenadili su se zrelošću njezina glasa. Oduševilo ih je što je bez pogreške otpjevala visoke tonove.

- Što reći osim da ćemo čuti za tvoje ime jer te sigurno čeka međunarodna karijera - kratko je rekao Dubravko Merlić.Enes je dodao kako bi je najradije zagrlio jer je divna djevojčica. 

Iznenadila žiri zrelošću glasa

Nina ju je gledala s oduševljenjem. Dodala je kako ju je iznenadila jer je mislila da će opernu ariju otpjevati u dječjoj verziji. Tia vježba svaki vikend na probama zbora u Varaždinu. Roditelji je redovito voze iz Novog Marofa. Svjesna je da mora još puno vježbati ako želi biti prava pjevačica. Najdraži izvođači su joj Neno Belan, Jelena Radan i Zorica Kondža.

- Nakon što sam bila na televiziji, odmah su me zvale prijateljice da mi čestitaju. U školi su mi svi rekli da navijaju za mene - kaže Tia. Najveća obožavateljica joj je sestra Leda (4). Zna sve njezine pjesme, no četverogodišnja Leda ne želi biti pjevačica nego balerina.

Djevojčica ima anđeoski glas i pjeva operete

Mala pjevačica kod kuće ima pravi mikrofon. S njIm vježba pjevanje na pozornici. Tata Saša zadužen je za miksetu. Iako neprestano pjeva po kući, Tia rado igra društvene igre sa sestrom Ledom i roditeljima. Najdraže joj je slaganje velikih puzzli. O pobjedi u showu 'Supertalent' ne razmišlja. Iako misli da ima jaku konkurenciju, vjeruje da će ipak proći u sljedeći krug showa.

Naši partneri pišu
Message