Tihana prozvala Galaša: Cure su nosile revije za tebe, plati im | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 13

Tihana prozvala Galaša: Cure su nosile revije za tebe, plati im

Tihana prozvala Galaša: Cure su nosile revije za tebe, plati im
8

Tihana Harapin Zelepugin na 'Fejsu' je prozvala dizajnera koji nije manekenkama platio revije. Igor Galaš rekao je da će djevojke dobiti novac do sljedećeg Fashiona

VIDEO

Predlažem humanitarnu akciju za dizajnera I.G. kako bi napokon mogao platiti modele koji su mu nosili reviju, napisala je Tihana Harapin - Zalepugin (60) na Facebooku.

Modna agentica ljuti se na dizajnera jer nije isplatio honorare manekenkama koje su nosile reviju na lanjskom Dove Fashion.hr. Nije nam željela otkriti kojeg je dizajnera prozvala na društvenoj mreži, no doznajemo da je riječ o Igoru Galašu (29). On nam je potvrdio da revije nije isplatio svim njezinim manekenkama.

- Naravno da će cure dobiti novac. Do sljedećeg Fashiona ću im isplatiti. No moram reći da je financijska situacija u Hrvatskoj teška jer i ja dugo čekam na isplatu svog novca – rekao je Galaš.

O postupku modne agentice na Facebooku Igor nije želio govoriti, samo je rekao kako o Tihani može reći sve najbolje. Modna agentica nam također ništa nije željela komentirati.

- Mogu samo reći da ima puno dizajnera koji ne isplaćuju na vrijeme honorare. Samo želim da se poštuje rad tih mladih djevojaka. To su uglavnom honorari u visini džeparca, ali zaradile su ga i bilo bi lijepo da im se to i plati - zaključuje Tihana.

Aleksandra Grdić i Stefany Hohnjec dužne su oko 5000 kuna

Agenciji Midikenn duguju Aleksandra Grdić i Stefany Hohnjec za zadarski Fashion Nights. Doznajemo da su ostale dužne 5000 kuna. Vlasnik agencije Hamed Bangoura vjeruje da će se manekenkama uskoro platiti jer se Aleks i Stefany očito još nisu naplatile od sponzora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO