Obavijesti

Show

Komentari 3

Tina Walme: 'Moj najdraži će se natjecati u Plesu sa zvijezdama'

Tina Walme: 'Moj najdraži će se natjecati u Plesu sa zvijezdama'
3

Zgodna plesačica u vezi je s glumcem Markom Petrićem, koji će sudjelovati novoj sezoni popularnog showa

Tina Walme (29) rijetko kad objavljuje detalje iz privatnog života, a sad je na romantičnoj fotki s dečkom, glumcem Markom Petrićem (34) objavila lijepu vijest. Zaposlena plesačica otkrila je da će se Marko natjecati u showu 'Ples sa zvijezdama'.

- Nije tajna da je ples moja ljubav i strast, a od danas nije ni tajna da se moja najdraža osoba natječe u mom najdražem showu Ples sa zvijezdama. Možeš ti to! - napisala je Tina i dodala emotikon srca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Par je na fotografiji pozirao zaljubljeno sa širokim osmjesima, a pratitelji su se objavom oduševili, pa su sretne emotikone komentirali mnogi. Srčeka su Tini i Marku među ostalima napisali Nika Turković, Marko Grubnić, Franka BatelićAlbina Grčić.

Marko je kroz šalu zatražio od Tine pomoć u komentarima:

- E možeš mi onaj okret pokazat samo? - napisao je pa dodao 'Kako misliš pogledala si sve sezone ikad?' - uz emotikone koji plaču od smijeha.

Fotografiju je lajkalo gotovo 4,5 tisuća ljudi, a Marko je i na svom profilu objavio sretnu vijest.

- Ples je moja ljubav oduvijek, i sretan sam što na Valentinovo mogu podijeliti s vama ovu informaciju. A sad off topic... Daj zamisli da ti je posao da se igraš i učiš nove stvari. Verzija 12 godišnjeg mene bi odmah pristala. Jako sam uzbuđen i sretan što sam dio ovogodišnjeg showa - napisao je.