Obavijesti

Show

Komentari 100

Tinejdžeri diljem regije tuguju: Voyage i Breskvica su prekinuli

Tinejdžeri diljem regije tuguju: Voyage i Breskvica su prekinuli
4

Glazbenici se još uvijek nisu oglasili povodom prekida veze, ali su izbrisali sve zajedničke fotografije, što je brojnim fanovima bio znak da se nešto čudno događa

VIDEO

Oni su mladi, talentirani i popularni. Oni su Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović javnosti poznatiji kao Voyage i Breskvica. Na estradnoj sceni pojavili su se 2019. godine, a njihova pjesma 'Koraci u noći' u rekordnom roku skupila je vrtoglavih 30 milijuna pregleda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Činjenica da su u vezi dodatno je privukla pozornost, a važili su za jedan od najljepših mladih parova na estradi. No srpski mediji sada pišu kako su Breskvica i Voyage odlučili staviti točku na svoj odnos. 

 Sada tinejdžeri diljem regije tuguju zbog kraha njihove veze, a na društvenim mrežama ih mole da daju još jednu priliku ljubavi. 

- Ne, ne, ne. Ovo ne može biti istina. Najgora vijest u ovoj godini. Što ću sada raditi? Koga ću slušati? Sve se uništili - samo su neki od komentara na Instagramu. 

Glazbenici se još uvijek nisu oglasili povodom prekida veze, ali su izbrisali sve zajedničke fotografije, što je brojnim fanovima bio znak da se nešto čudno događa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin