Show

Komentari 100

Tinejdžeri diljem regije tuguju: Voyage i Breskvica su prekinuli

Tinejdžeri diljem regije tuguju: Voyage i Breskvica su prekinuli

Glazbenici se još uvijek nisu oglasili povodom prekida veze, ali su izbrisali sve zajedničke fotografije, što je brojnim fanovima bio znak da se nešto čudno događa

Oni su mladi, talentirani i popularni. Oni su Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović javnosti poznatiji kao Voyage i Breskvica. Na estradnoj sceni pojavili su se 2019. godine, a njihova pjesma 'Koraci u noći' u rekordnom roku skupila je vrtoglavih 30 milijuna pregleda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Činjenica da su u vezi dodatno je privukla pozornost, a važili su za jedan od najljepših mladih parova na estradi. No srpski mediji sada pišu kako su Breskvica i Voyage odlučili staviti točku na svoj odnos. 

 Sada tinejdžeri diljem regije tuguju zbog kraha njihove veze, a na društvenim mrežama ih mole da daju još jednu priliku ljubavi. 

- Ne, ne, ne. Ovo ne može biti istina. Najgora vijest u ovoj godini. Što ću sada raditi? Koga ću slušati? Sve se uništili - samo su neki od komentara na Instagramu. 

Glazbenici se još uvijek nisu oglasili povodom prekida veze, ali su izbrisali sve zajedničke fotografije, što je brojnim fanovima bio znak da se nešto čudno događa. 

Najčitaniji članci