Show

Komentari 80

Tko će od ovih šestero momaka osvojiti srce vojnikinje Renate?

Tko će od ovih šestero momaka osvojiti srce vojnikinje Renate?

Ovotjedni kandidati bore se za naklonost zaposlenice Oružanih snaga, Renate Nemeček. Otkrila je da joj je jako bitno da je njen budući partner vjernik, sportaš te da je duhovit

Došao je red da gledatelji vide kako u realnom vremenu izgledaju momci koji će se od ponedjeljka do srijede, od 20 sati, boriti za Renatinu naklonost, u novom ciklusu dokumentarne sapunice 'Samo nebo zna', piše RTL.

Damir Frlić ima 22 godine i dolazi iz Rijeke, a za sebe kaže da zna što želi u životu. Ima veliku želju postati uspješan maneken. Profesionalni je vozač, a trenutno ide u manekensku školu te se time misli baviti i u budućnosti. Traži djevojku koja će s njime dijeliti obiteljske vrijednosti, držati do zdravlja i izgleda, biti ambiciozna, ali istovremeno s obje noge čvrsto na zemlji. Smatra da nije neki zavodnik. Nada se da za 20 do 30 godina više neće živjeti u Hrvatskoj.

Danijel Marijanović ima 28 godina i dolazi iz Mostara, a živi u Splitu. Danijel je avanturist koji voli ekstremne sportove poput raftinga i penjanja te za sebe kaže da ne može biti na jednom mjestu. U budućnosti bi volio imati školu penjanja negdje u svijetu, a njegov dom iz snova bila bi drvena kuća negdje na osami. Iako nikad nije bio u braku, iz jedne veze ima kćerku. Ne vidi se u braku jer smatra da ga sam papir neće odvesti na viši nivo ako mu je s nekim dobro u vezi. A kod djevojaka mu smeta kada ne mogu izaći iz kuće bez šminke.

Dino Jovanović je 25 – godišnji Riječanin i web dizajner po struci koji za sebe kaže da je vrlo društvena osoba, otvoren i komunikativan. Dino je trenutno konobar koji obožava svoj posao i rad s ljudima.  Lako sklapa poznanstva i u njegovom društvu nikada nije dosadno. Voli izazove i nove stvari. Vjera mu je jako bitna, a već duže vrijeme vrlo aktivno sudjeluje u župnoj zajednici kao član crkvenog benda.

Mario Usanović ima 27 godina i dolazi iz Splita. Mario radi u ratnoj mornarici, a kaže da je vesela osoba koja zna što želi u životu. U slobodno se vrijeme bavi bodybuildingom, borilačkim sportovima i boksom te dresira svog psa. Većinom je imao duže ljubavne veze, a sa zadnjom curom je nedavno prekinuo. Volio bi se oženiti i imati djecu, a njegov idealan dom bi bio negdje na moru.

Viktor Kuščić ima 28 godina i dolazi iz Splita, a po struci je zubni tehničar. Pleše salsu zadnjih šest godina i obožava windsurfing. Tijekom ljeta bavi se turizmom iznajmljujući apartmane na Braču. Viktor do sada nije imao ozbiljnije veze, a u braku se ne vidi, kaže, možda u nekoj izvanbračnoj zajednici. Za djecu još ne može percipirati da li će ih imati u budućnosti.

Željko Drenški 34 -godišnji je Zagrepčanin i prometni tehničar po struci.  Za sebe kaže da živac i da je jako ljubomoran, a bio je u braku te se rastao prije nekoliko godina. Radi kao poštar, a poslije posla i vikendima vozi za jednu taksi službu. U slobodno vrijeme trenira nogomet, a i nerijetko je u teretani gdje je fitness trener. Ne privlače ga djevojke koje misle samo o novcu, koje nisu vjerne i koje samo izlaze van. Kaže da želi djevojku svojih godina koja je dobra, vrijedna i poštena.

Najčitaniji članci