Obavijesti

Show

Komentari 35

Tko je Boban Rajović na čijem je koncertu izbila tučnjava? Mateo Kovačić dao mu je 18.500 eura

Tko je Boban Rajović na čijem je koncertu izbila tučnjava? Mateo Kovačić dao mu je 18.500 eura
1

U popularnoj diskoteci u BiH došlo je do obračuna zaštitara i gostiju na Uskrs protekli vikend kada je nastupao popularni pjevač Boban Rajović kojeg obožavaju i u Hrvatskoj

VIDEO

U popularnoj diskoteci u BiH došlo je do obračuna između zaštitara i gostiju na Uskrs protekli vikend kada je nastupao pjevač Boban Rajović (51).

- Policija je dojavila da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, ispred ugostiteljskog objekta ‘No Limit’. Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je unutar objekta, čuvar D.B. rođen (1984.) iz Mostara, fizički napao i nanio tjelesne ozljede, A.M. (1998.), M.M. (1995.) i I.T. (2000.) sva trojica iz Imotskog - priopćilo je Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Momci su bili u izlasku, došli su iz Imotskog u Prozor kako bi se proveli. Nakon kratkog naguravanja s drugim mladićima koje je trajalo 4,5 sekundi, vratili su se svojim stolovima i nastavili uživati u glazbi popularnog pjevača. Nakon par minuta, došli su zaštitari i počeli udarati goste, izjavio je čitatelj za portal Crna Hronika.

VIDEO Incident u BiH: Zaštitari su palicama udarali Imoćane na koncertu Bobana Rajovića
VIDEO Incident u BiH: Zaštitari su palicama udarali Imoćane na koncertu Bobana Rajovića

Tko je Boban Rajović?

51-godišnji turbofolker potječe iz crnogorske obitelji, no rođen je u Kopenhagenu kamo su njegovi roditelji emigrirali. 2000. godine izbacio je svoj prvi album pod nazivom 'Boban', a kasnije je izdao još pet albuma.

Rajovića obožavaju i Hrvati pa je tako još 2016. napunio zagrebačku i splitsku Arenu u razmaku od mjesec dana, a publika je s njim satima pjevala njegove najveće hitove koje je znala od riječi do riječi. Mnogi ga smatraju i jednim od pokretača turbofolk subkulture.

Napojnica od 18.500 eura

- Najdraža napojnica mi je ona od Matea Kovačića, nogometaša Real Madrida. On mi je dao 18.500 eura. Kada bi bilo više takvih noći, tko zna bih li se vratio u diskoteku. Napojnica je bila toliko slatka jer nitko u dvorani nije primijetio da mi daje novac jer bi samo smotao onu ljubičastu novčanicu i stavio mi je u džep - rekao je Rajović 2016. za Informer, a ne skriva i kako je pjevao na zabavama brojnih tajkuna. - Evo na primjer Šarići. Njima sam pjevao na privatnoj zabavi i stvarno su galantni - poručio je u istom intervjuu.

Evakuacija u Đakovu

U travnju 2018. godine na Facebook stranici disco kluba Shine u Đakovu osvanula je objava o 'neprimjerenom činu' zbog čega je koncert odgođen. - Neprimjeren čin nekog pametnog pojedinca odgodio je planiranu zabavu večeras - obavještavamo Vas kako je sve u redu i nastavljamo sa zabavom i koncertom Bobana Rajovića! Vidimo se - napisali su tada administratori stranice.

Radilo se o lažnoj dojavi o bombi zbog čega je policija evakuirala sve okupljene, no nisu se svi kasnije vratili na koncert. Unatoč tome, zabava je potrajala do jutra.

Rajović je od 1992. godine u braku sa suprugom Draganom s kojom ima troje djece, dvije kćeri i sina. Jednom prilikom Rajović je novinarima rekao kako 's vremena na vrijeme šara, ali se uvijek vrati svojoj ženi', no kasnije je poručio kako se samo šalio.

POGLEDAJTE VIDEO: SEKA ALEKSIĆ REAGIRALA NA SVOJ SPOT PJESME 'MAMURNA'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara
Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'
OGLASIO SE

Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'

Tomislav se na društvenim mrežama oglasio nekoliko sati nakon Severinine objave