Obavijesti

Show

Komentari 1

Tko je pjevač koji je oduševio Severinu: Voli Cecu, odijevao se kao žena i presadio si dlake...

Tko je pjevač koji je oduševio Severinu: Voli Cecu, odijevao se kao žena i presadio si dlake...
8

U početku se Azis odijevao u žensku odjeću i nosio perike, a danas, nakon estetske operacije presađivanja dlaka na prsima, ima izgled 'macho' muškarca

VIDEO

Vasil Troyanov Boyanov, poznatiji kao Azis, je 44-godišnji pjevač iz Bugarske koji je hrvatskoj javnosti poznatiji po tome što je snimio duet sa Severinom (49) koji se zove 'Fališ mi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Seve ponovo u društvu bivšeg suradnika i prijatelja Softića: Oprostio joj aferu 'crna svijeća' VIDEO

Severina je duetom najavila izlazak novog albuma, ali mnoge pratitelje zanima tko je pjevač koji je zapjevao s njom.

Azis je rođen u Bugarskoj, nakon toga se preselio s obitelji u Njemačku. Na glazbenu scenu je stupio 1990-ih godina. Njegova glazba se uvijek držala glazbenog žanra bugarske narodne glazbe koji se zove pop-folk ili čalga. Zanimljivo je to, kada je tek započeo svoju glazbenu karijeru, nije niti malo izgledao kao danas.

U početku se Azis oblačio u žensku odjeću i nosio perike, a danas, nakon estetske operacije presađivanja dlaka na prsima, ima izgled 'macho' muškarca. Osim toga što je homoseksualac, veliki je zagovornik za LGBTQ zajednicu. Rekao je kako mu je put do pjevačke karijere zbog toga bio jako težak.

- Ljudi su se zaljubili u moj glas i jednostavno su zaboravili na moju seksualnost - rekao je za Paper.

Osim sa Severinom, surađivao je s mnogim balkanskim pjevačicama uključujući Indiru Radić (55), Martu Savić (55) i Jelenu Karleušu (43). 

U jednom intervjuu je naveo kako je jedan od najvećih fanova srpske pjevačice Cece, a nastupio je na Euroviziji 2006. godine s pjesmom 'Let Me Cry' gdje je predstavljao rodnu Bugarsku i pjevao s kolegicom Marianom Popovom.

2007. godine je izazvao mnoge kontroverze jer je pozirao sa sadašnjim suprugom Nikolayem Kitaetsom za veliki plakat gdje su se ljubili bez odjeće. Tadašnji gradonačelnik Sofije je cenzurirao sve plakate jer je smatrao da je to krajnje neprimjereno.

Njegova najgledanija pjesma na YouTubeu ima čak 127 milijuna pregleda, a prije dvije godine izbacio je prvu pjesmu na engleskom jeziku 'Who Cares'.

Sa dugogodišnjom prijateljicom Galom, Azis ima 15-godišnju kćer koja se zove Raya. Sa suprugom Nikolayem često pozira na društvenim mrežama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao