Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
5 komentara

Tko je knez, a tko kralj? Igrače namučila pitanja, ali i Pažanin

Posljednje pitanje, tradicionalno rezervirano za uključenje gosta o kojem se i govori, bilo je o poznatom TV kuharu Ivanu Pažaninu. Natjecatelji su trebali pogoditi koju namirnicu Pažanin ne može smisliti i ne konzumira je

Foto: RTL
5 komentara

U večerašnjoj epizodi RTL-ovog kviza '10 pitanja' Hamdija je pomagao Petri i Marijani iz Popovače, Marina i Marko iz Višnjevca zaigrali su sa Adamom i Gogom iz emisije 'Brak na prvu', a Igor iz Vukovara za pomagačicu je silno želio baš osebujnu Ivanku Milutinović iz emisije 'Ljubav je na selu' pa mu je želja i ostvarena. 

Foto: RTL

Natjecatelji i njihovi pomagači mučili su se sa sortama krumpira, festivalom kestena u Lovranu, sirevima, folklorom, a ponajviše s pitanjima o hrvatskim povijesnim ličnostima i njihovim titulama.

Posljednje pitanje, tradicionalno rezervirano za uključenje gosta o kojem se i govori, bilo je o poznatom TV kuharu Ivanu Pažaninu. Natjecatelji su trebali pogoditi koju namirnicu Pažanin ne može smisliti i ne konzumira je. 

Foto: RTL

- Nikako ne mogu prožvakati losos i ne volim ga. Moj organizam ne prihvaća tu ribu - otkrio je igračima Pažanin i iznenadio sve timove, koji su bili uvjereni da je riječ o svinjskoj masti.

Petra i Marijana te Marina i Marko imali su po sedam točnih odgovora te su podijelili pobjedu. 

POGLEDAJTE NOVI SHOW 'DESERTI OD OKA': DEAN KOTIGA JE POSTAO VODITELJ!

 

Naši partneri pišu
Message