Obavijesti

Show

Komentari 6

Tko je sin Nine Morić? Proživio je pravi 'pakao', a sad je model

Tko je sin Nine Morić? Proživio je pravi 'pakao', a sad je model
4

Iako ga život nije mazio, postao je model za modni brend 'Adalet' čiji je osnivač njegov otac Fabrizio. A sudeći po fotografijama na društvenim mrežama i komentarima pratitelja izgleda vrlo atraktivno

VIDEO

Bivša hrvatska manekenka Nina Morić (45) koja već godinama živi na talijanskoj adresi, desetljećima plijeni pažnju svojim besprijekornim izgledom, ali i privatnim životom koji ju nije baš mazio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nina Morić VIDEO

U turbulentnom braku s poznatim 'kraljem paparazza' Fabrizijom Coronom (47), dobila je sina jedinca Carlosa Mariju Coronu (19), koji je nakon razvoda 2014. pripao ocu.  

Nakon turbulentnog razvoda, u kojem nije nedostajalo ni 'javnog blaćenja', Nina je izjavila kako sina može vidjeti samo u kontroliranim uvjetima. Tada se o njemu brinula baka, a njezin bivši suprug bio je u zatvoru.

Sin Nine Morić odselio se k ocu, slomljena je: 'Ovo me proždire'
Sin Nine Morić odselio se k ocu, slomljena je: 'Ovo me proždire'

 Podsjetimo, Carlos je prošle godine u videopozivu koji je njegova majka objavila na društvenim mrežama otkrio da ga otac tuče i truje lijekovima.

- Ja, Carlos Maria Corona, želim biti iskren sa svima. Osjećam se loše jer sam napravio kaos. Čuo sam izrečene gluposti u medijima. Moj otac nema koronavirus kao što tvrdi. Sve je izorganizirano da blatim svoju mamu koju volim najviše na svijetu. Za nju bih dao život, znam da mi mnogi neće vjerovati, ali neki hoće - otkrio je tada.

A prije tog incidenta, Morić je optužila Coronu da je oteo njihovog sina i da ga iskorištava samo kako bi opet došao u svjetlo javnosti.

Iako ga život nije mazio, postao je model za modni brend 'Adalet' čiji je osnivač njegov otac Fabrizio. A sudeći po fotografijama na društvenim mrežama i komentarima pratitelja izgleda vrlo atraktivno. 

-  'Wow savršen si kao i tvoj tata', 'prezgodan', 'ma prekrasan si' - pisali su oduševljeno pratitelji.

 Nedavno je otkrio kako su za njegovu isklesanu figuru zaslužni gen i sati treninga u kućnoj teretani. Inače, Carlos ima više od 200 000 pratitelja kojima često pokazuje svoje zavidne mišiće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu