Obavijesti

Show

Komentari 247

Matija na rubu suza napustio BB kuću, crveni tim nominiran

Matija na rubu suza napustio BB kuću, crveni tim nominiran
5

Protekli tjedan bio je buran. Obaranje Guinnessovih rekorda, konačan raspad tajne obitelji, ali i Lidijina tzv. afera ‘mobitel' neke su od situacija koje su uzdrmale odnose u kući

VIDEO

Iza stanara su četiri tjedna provedena u Big Brother kući. Iako smo već svjedočili brojnim zanimljivim zadacima, svađama, tajnama, ali i velikoj dozi smijeha, Big Brother je puno puta dosad pokazao kako nikad ne možemo biti sigurni što je ovoga puta smislio kako bi 'zapaprio' stanarima.

Buran tjedan u kući obilježilo je obaranje Guinnessovih rekorda, konačan raspad tajne obitelji, ali i Lidijina tzv. afera ‘'mobitel'’ koja je zaintrigirala sve BB ukućane.

Tomo bjesni zbog zadatka: 'Big Brother pogoduje plavom timu'
Tomo bjesni zbog zadatka: 'Big Brother pogoduje plavom timu'

Stanari su u sklopu tjednog zadatka bili podijeljeni na crveni i plavi tim te se natjecali međusobno, pokušavajući oboriti različite zanimljive rekorde. Nakon svakog odrađenog dnevnog zadatka, pobjednici sraza pripisali bi si nove bodove na tablici. Tim koji na kraju tjedna na tablici ima više bodova, dobiti će imunitet sljedećega tjedna, dok će gubitnici biti izravno nominirani.

Gledatelji su odlučili da kuću napušta bivši član Big Brother obitelji Matija Štainer (24). Vidno razočarani sada već bivši stanar kazao je kako smatra da nije zaslužio izbacivanje jer u kući ima ljudi koji su to više zaslužili. Kao stanare s kojim aje bio najbolji izdvojio je Anezi i Marijana, a u finalu vidi Anezi, Luku, Bojana i Anu.

Antoniji Blaće u studiju se pridružio Bojanov mlađi brat. Kaže kako je on temperamentniji u stvarnom životu te da od njega gledatelji ne mogu očekivati neko 'ludilo'.

U tjednom zadatku bolji je bio plavi tim, a njegovi članovi osvojili su imunitet i luksuzni budžet, a članovi crvenog tima dobili su priliku 'spasiti' jednog svog člana od nominacija. 

BB Ljiljana: Lidija je povodljiva, a ostali je samo ismijavaju...
BB Ljiljana: Lidija je povodljiva, a ostali je samo ismijavaju...

Ana je odlučila spasiti Lidiju poznatu i kao Ribicu s kojom se zbližila. Anči se također odlučila za Ribicu. Isto mišljenje ima i Lucija. S druge strane, Nikola je odlučio spasiti Tomislava. Orky je također odlučio Tomu spasiti od nominacija, dok je Tomo svoj glas dao Ani.

Članovi tima 'spasili' su Ribicu pa su na kraju nominirani Anči, Nikola, Orky, Lucija, Tomislav i Ana.

Za kraj uzbudljive večeri, Antonija je obznanila još jednu važnu novost - stanari će po prvi put u povijesti sami moći odabrati novog stanara BB kuće na temelju videozapisa koje će im slati gledatelji.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 247
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin