Obavijesti

Show

Komentari 37

Tko su izvođači koji se najviše slušaju u Hrvatskoj i o čemu pjevaju? Nucci, Voyage, Zera...

Tko su izvođači koji se najviše slušaju u Hrvatskoj i o čemu pjevaju? Nucci, Voyage, Zera...
7

Bebo, da li, da li, ti ko Dara čuješ suze u galami? Bebo, stani, stani, Ja ko Lukas bacam čaše po kafani. Boom, boom, kad te vide prazne automate, pjeva Nucci u najslušanijoj pjesmi u Hrvatskoj

VIDEO

Na početku tjedna na Billboardovoj listi 25 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj su dominirale trap cajke, odnosno većinom srpski izvođači. 

POGLEDAJTE VIDEO: Milica Pavlović u Osijeka 

Pokretanje videa...

milica pavlović u osijeku 03:19

U top 25 pjesama se nalazi samo jedan hrvatski izvođač, a to je reper Grše (27), s pjesmom 'Sip' na 10. mjestu koja je već 16 tjedana među najslušanijim. Od stranih pjesama na ljestvicu su Miley CyrusSam SmithDavid Guetta te Shakira

POGLEDAJTE: Milica Pavlović nastupila u Osijeku unatoč zabranama

@24sata Milica Pavlović napravila 'lom' u Osijeku 💜 #milicapavlovic #osijek #hrvatska #24sata #srbija #bosna ♬ original sound - 24sata
Let 3 se prije 17 godina pojavio u spotu Severinine hit pjesme za Eurosong: 'Moja ŠČikla'
Let 3 se prije 17 godina pojavio u spotu Severinine hit pjesme za Eurosong: 'Moja ŠČikla'

Srpski glazbenik Nucci, pravog imena Igor Panić (27) je iz Beograda, a proslavio se na početku pandemije u proljeće 2020. Naime, tada je izbacio svoj prvi hit, pjesmu 'Bebo'. Za sebe kaže da ne pripada ni jednom glazbenom žanru, ali da je njegova glazba mješavina trapa, rapa i elektronske glazbe. 

Beograd: Proslava drugog rodjendana restorana "Kosnica", te otvorenje novog istoimenog elitnog prostora

- Bebo, da li, da li, ti ko Dara čuješ suze u galami? Bebo, stani, stani, Ja ko Lukas bacam čaše po kafani. Boom, boom, kad te vide prazne automate. Tu-tu, kad te vide utokama mlate. Naj, naj, najbolja i moja je da znate. Neće da me spreči čak ni vojska Bonaparte - pjeva Nucci u novoj pjesmi Automatti, koja je bila najslušanija pjesma u Hrvatskoj ovaj tjedan. 

Srpski glazbenik Voyage, pravog imena Mihajlo Veruović (21) popularnost je stekao pjesmama 'Otrovan, 'Budi tu', 'Koraci u noći'. Imao je i nekoliko uspješnih dueta, s Breskvicom, Vuk Mobom i Nuccijem. 

Beograd: Proslava petog rođendana brenda Steven Dockman održana je na  splavu Cotier

Njeno telo meni dođe k'o Safari, Kad me pita "Bebo, šta bi da mi radiš?" Ja bih tebe samo vodio u Pari'. Skupe jahte, bebo, skupi restorani. Nema ribe koju nisam skid'o. Nema bebe šta sve nisam vid'o. Bebo, samo ego sam ti bild'o. Da bi me koristila k'o dildo - pjevaju Voyage i Nucci u zajedničkoj pjesmi 'Bella Hadid'. 

Zera, pravog imena Marina Pezerović (20) je pjevačica srpskog podrijetla, ali je rođena u Austriji i tamo je provela većinu života. Pjesme su joj većinom na srpskom, ali nekada su djelomično i na njemačkom. 

- Kô zmaj, bebo, ja sam tako nadrkana. Oko nas samo momci s lošim navikama. Ceo splav noćas popunjen je barbikama. Ko zna kad će doći kraj panikama - pjeva Zera u svojem posljednjem hitu 'Nad****a'.

Srpska pjevačica Sanja Vučić (29) je nakon srednje škole bila u reggae-dub-ska bendu ZAA s kojim je snimila album. Vučić je 2016. predstavljala Srbiju na Euorviziji s pjesmom 'Goodbye' te je završila na 18. mjestu. Pet godina bila je u žesnkom bendu Hurricane odnosno Uragan i trebale su predstavljati Srbiju na Euoroviziji 2020., ali je natjecanje otkazano zbog pandemije korona virusa. 

Beograd: Nastup Sanje Vučić u klubu X.O Premium Nightclub

- Dođi da te omađijam, da ti sijam, da ti prijam. Ja bez tebe noću lutam, čini bacam, pravim zijan. Da ti znak na čelo stavim, da se posle luda pravim. Pa da budeš moj grubijan, samo moj, omađijan - pjeva Vučić u svojem hitu 'Omadjijan' koji se našao na 14. mjestu najslušanijih pjesama u Hrvatskoj ovaj tjedan, a na petom mjestu je duet 'Djerdan' kojeg je snimila s Nuccijem.

Vučić više nije u ženskoj grupi Hurricane, ali djevojke su i dalje popularne u Hrvatskoj te se njihova pjesma 'Poljupci u zoru' našla na 13. mjestu najslušanijih pjesama u Hrvatskoj. U bendu su trenutno Jovana Radić, Sara Kourouma i Miona Srećković. Žanrovski bend je turbo folk, pop. 

Nekadašnje i nove članice grupe Hurricane na dodjeli nagrada MAC u Beogradu

- Daj poljupce u zoru, malo kupanja u moru, vino belo. Držiš me za ruku, otkucaji rade jače nego telo. Ti si bad, ti si bad boy. A noć i grehovi, nije baš pošteno. I šta ti bi, šta ti bi kad si avanturu hteo. Pati sada život ceo - pjevaju djevojke u njihovom zadnjem hitu 'Poljupci u zoru'. 

U Hrvatskoj se najviše slušaju trap cajke, a 'Mama ŠČ' nije ni među prvih 20 najslušanijih
U Hrvatskoj se najviše slušaju trap cajke, a 'Mama ŠČ' nije ni među prvih 20 najslušanijih

Breskvica, pravog imena Anđela Ignjatović (21) je srpska pjevačica koja je privukla mnogo obožavatelja već sa svojim debitanskim hitom 'Utopia' 2019. Od 2019. do 2021. snimila je brojne hitove zajedno s tadašnjim dečkom, Voyageom. Njezina pjesma 'Sava i Dunav' koja je nastala u suradnji s Hennyjem nalazi se na sedmom mjestu najslušanijih u Hrvatskoj. 

- Jak vetar duva meni odneo je ljubav. K'o da sam luda, bez tebe ne znam kuda. Isplakaću Savu suza, ti isplači Dunav. Na ušću sastaće se tuga - pjeva Breskivca. 

POGLEDAJTE SPOJ NA SLIJEPO: ODMAH GA ODBILA JER NE VIDI SVRHU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.