Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Tko visoko leti, nisko pada: Al Pacinov film ima ocjenu od 0%

Iako bismo očekivali da djelo Nicolasa Cagea ili Johnnyja Deppa dobije ocjenu od nula posto na stranici Rotten Tomatoes, ta ocjena za Pacinov film nas je posve iznenadila

Foto: Twitter/Screenshot
2 komentara

Jako puno legendarnih glumaca s vremenom počinje prihvaćati uloge za koje se može reći samo - zašto? Jedna od takvih je i uloga koju je prihvatio Al Pacino u filmu 'Hangman'.

No kako se čini, ništa u tom filmu nije baš krenulo kako se očekivalo. Film na stranici Rotten Tomatoes trenutačno ima najnižu moguću ocjenu, tj. nula posto. Iako bismo očekivali da djelo Nicolasa Cagea ili Johnnyja Deppa dobije ocjenu od nula posto na stranici Rotten Tomatoes, moramo iskreno reći kako nas je ta ocjena za Pacinov film posve iznenadila.

Foto: Twitter/Screenshot

U pitanju je film 'Hangman', nazvan po dječjoj igri na papiru, 'igri vješala'. Al Pacino u filmu glumi glavnu ulogu, onu detektiva Raya Archera. U potjeri za psihopatskim ubojicom pridružio mu se i Karl Urban kao detektiv i psihološki ekspert Ruiney. S dvojicom glumaca glumi i Brittany Snow, zvijezda filmova serijala 'Na putu do zvijezda'. Snow je preuzela ulogu novinarke Christi Davies, koja prati detektive kako bi došla do slave.

Redatelj filma je Johnny Martin, koji je ove godine snimio podosta nekvalitetan film s Nickolasom Cageom, 'Vengeance: A Love Story', pa nije nimalo iznenađujuće što je reprizirao svoj neuspjeh i ovdje.

 

No da Pacinu ne bi na dnu bilo dosadno, društvo mu prave i Sandlerova tragedija 'The Ridiculous 6', 'Orašar 3D' s Elle Fanning te nastavak 'Groznice subotnje večeri' s Travoltom. A u društvu je sve zabavnije.

Tema: FILM

Message