Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
168 komentara

U Big Brother kuću ušla je hostesa Ana, izbačena Bojana

Pred stanarima je novi tjedni zadatak, Eko farma, a svatko od njih dobio je novu ulogu i pravila kojih se mora pridržavati. No dok su jedni radili, a drugi uživali, baš nije slutio što im se sprema

Foto: RTL/Petar Glebov/PIXSELL
168 komentara

Big Brother je za stanare pripremio nova iznenađenja nakon kojih boravak u kući više neće biti isti.

Pred stanarima je novi tjedni zadatak, Eko farma, a svatko od njih dobio je novu ulogu i pravila kojih se mora pridržavati. No dok su jedni radili, a drugi uživali u luksuznim tretmanima, baš nitko nije slutio što im se sprema.

BIG BROTHER ZADATAK 'Ponijela sam samo tangice': Stanari moraju plesati striptiz

Big Brother je, naime, ponovno odlučio 'zapapriti 'stanarima. Večeras, za vrijeme trajanja dnevne emisije, uživo iz tajne kuće  javila im se Antonija Blaće s ne baš dobrim vijestima.

Antonija je stanarima priopćila da je Big Brother promijenio pravila te da je glasovanje za nominacije putem SMS-a i telefona upravo završilo, a netko od nominiranih odmah će napustiti kuću. Nominirani su bili Ana, Anezi, Bojana, Lucija, Tomislav i Bojan.

Foto: Morana Lerga

U ovom 'iznenadnom' izbacivanju gledatelji su odlučili da kuću napušta Bojana.

Tu nije bio kraj iznenađenjima, Naime, Big Brother također je odlučio da su od sada nominirani svi stanari osim članova 'BB obitelji'. Isto tako, u kuću je uselila nova stanarka  Ana Kovačec (24) koja je otkrila da joj se najmanje sviđa Tomislav. Najviše joj se dopada imenjakinja Ana.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Inače, zagrebačka hostesa nedavno se vratila iz Beograda gdje je bila na korekciji nosa, kao i stavljanju umetaka u kosu kako bi zasjala u Big Brother kući. Dosad je u Srbiji povećala grudi i usne.

SANKCIJE Lucija se ljuti zbog tri kazne: 'To možete odmah zaboraviti!'

- Ondje je jeftinije i kvalitetnije u usporedbi s nama. Vidjela sam nekoliko noseva koje su radili kod nas i odlučila se operirati u Beogradu. Zašto se operiram? Volim lijepo izgledati i držati do sebe iako je to sad postao neki trend - rekla je nedavno za 24 sata.

Uzora, tvrdi, nema, nego kaže da je uzor sama sebi, iako joj Soraja “izgleda predobro”. Ana zasad ne zna hoće li raditi još operacija i trenutačno je zadovoljna izgledom.  Ana ne vjeruje da će se u “Big Brotheru” zaljubiti.

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Volim da su dečki duhoviti. Ne da mi pričaju viceve, ali da mi je zabavno s njima. Nikad nisam voljela prenabildane dečke. To je lijepo za vidjeti, ali nikad nisam bila u vezi s takvim. Uvijek sam imala dečke sa škembicom. Volim fino ugojene, to su za mene muškarci. Koji znaju uživati u životu. Da jedemo oboje jer ja volim puno jesti - kaže Ana. Nije sigurna bi li se mogla poseksati pred kamerama.

BB RENATA NAKON IZLASKA: 'Ana me jako razočarala, nije onakva kakvom se predstavlja'

- Ne znam, stvarno ne znam. Vidjet ćemo što će se dogoditi u showu - tvrdi Ana.

Kaže da je “valjda” u vezi. Ima dečka s kojim često prekida i miri se. On je podržava oko ulaska u izolaciju. Cilj joj je malo se ispromovirati i eventualno osvojiti neki novac koji bi uložila u pokretanje brenda muške odjeće i obuće.

Pogledajte naš novi serijal Ljubav ide kroz želudac:

Naši partneri pišu
Message