Show

Komentari 152

Tolj minjakom uspjela izazvati žustru raspravu: Zlatku nije bilo lako, teško je oči kontrolirati...

Tolj minjakom uspjela izazvati žustru raspravu: Zlatku nije bilo lako, teško je oči kontrolirati...

Dobro raspoložena voditeljica zabavljala se u razgovoru s Pejakovićem dok je on strpljivo odgovarao na pitanja. U jednom trenutku Uršula je rekla kako se Zlatko 'smijulji' i da je sav zadovoljan

Televizijska voditeljica, Uršula Tolj (48) gledatelje ispred malih ekrana često zadivi svojom zavidnom figurom i izazovnim modnim kombinacijama.

Naime, u petak se u emisiji 'Kod nas doma' pojavila u uskoj mini suknji koja je izazvala raspravu gledatelja kao i početkom godine.

Početkom godine, ova voditeljica našla se meti kritičara nakon što se u studiju emisije pojavila u mini suknji. Mnoge gledateljice tada su na društvenim mrežama komentirale kako se Uršula neprimjereno odjenula.

Tada je ugostila pjevačicu Nedu Parmać (35), a na 'Insta Storyju' podijelila je njihovu zajedničku fotografiju iz studija.

Obje su nosile haljine iznad koljena, a Uršula je iskoristila situaciju i našalila se na svoj račun.

- Znam, malo sam podbacila s dužinom suknje ovaj put, ali ima tko nije. Neda Parmać, hvala ti - napisala je Tolj pored objavljene fotografije, nakon što je Neda imala mrvicu kraću haljinu od nje.

U petak se situacija ponovila, ovoga puta voditeljica je ugostila pjevača Zlatka Pejakovića. Pričao je o karijeri, glazbi, ali i životu. Ipak, pažnju je ukrala uska mini suknja u kojoj je Uršula ugostila pjevača.

Dobro raspoložena voditeljica zabavljala se u razgovoru s Pejakovićem dok je on strpljivo odgovarao na pitanja. U jednom trenutku Uršula je rekla kako se Zlatko 'smijulji' i da je sav zadovoljan. 

- Ja sam samozadovoljan- dodao je Zlatko tada.

Pojedini gledatelji ipak nisu bili zadovoljni kao ovaj pjevač.

- Mislim da je, unatoč toga da je zgodna, ipak dužina suknje nije primjerena, više otkriva nego što skriva i zaista mi se čini, kao da namjerno to radi, da pokaže, da ju nisu dotakle kritike za istu stvar. A Zlatku nije bilo lako, ah, teško je očima komandirati- glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži Facebook. 

Ni drugi komentator nije pozdravio Uršulinu prekratku suknju.

- Na stranu što je zgodna ipak je neprikladno obučena....puno jači dojam bi ostavila sa 15 cm dužom suknjom..neugodno je gledati - napisao je drugi komentator.

POGLEDAJTE VIDEO: NAPUŠTENO - ZAPUŠTENO I GOLA PLJEŠIVICA

Najčitaniji članci