Obavijesti

Show

Komentari 16

Kostimografkinja HRT-a će tužiti Juraja Zigmana zbog izjave o 'zlim i jalnim garderobijerkama'

Kostimografkinja HRT-a će tužiti Juraja Zigmana zbog izjave o 'zlim i jalnim garderobijerkama'
4

Glavna HRT-ova kostimografkinja Nataša Svekler pronašla se prozvanom u izjavi modnog dizajnera u kojoj je komentirao smjenu Uršule Tolj s mjesta šefice Dore

VIDEO

Ovo je jedna ružna, jadna i gadljivo degutantna priča i ja odbijam biti dio nje! Ako je istina da su urednicu Dore, Uršulu Tolj, smijenili zbog Zigmana, onda poručujem svima da im isti taj Zigman kaže kako zbog mene ne trebaju nikoga smjenjivati. Kao gospodin i poslovni čovjek ne želim u medijima komentirati svoje poslovne odnose s HRT-om, ali ne želim dozvoliti ni da se moje ime povlači po blatnoj kaljuži zbog jala HRT-ovih zlonamjernih garderobijerki koje se predstavljaju kao kostimografi, rekao je prekjučer za Jutarnji list modni dizajner Juraj Zigman.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Albina o pjesmi ‘Tick-Tock’: ‘Refren je zarazan, sve više mi ulazi pod kožu’ | REAKCIJA 12:17

U Zigmanovoj izjavi, kako doznajemo, osjetila se prozvanom glavna kostimografkinja HRT-a Nataša Svekler, koja je zgrožena dizajnerovim načinom komunikacije zbog čega ga planira tužiti za klevetu.

Kontaktirali smo Svekler, koja nije htjela ništa komentirati, a s HRT-a nisu potvrdili ni demantirali informaciju.

- Gospođa Nataša Svekler ne želi davati nikakve izjave niti sudjelovati u medijskim napisima o toj temi, pa spomenutu informaciju ne možemo niti potvrditi niti demantirati - rekli su s HRT-a za 24sata.

Zigman je za Slobodnu Dalmaciju rekao kako on u svojoj izjavi nikoga nije imenovao, pa ne zna kako ga se zbog toga može tužiti.

Podsjetimo, Uršulu Tolj je ravnateljstvo HRT-a smijenilo s mjesta urednice Dore nakon niza gafova što je napravila. Sve je počelo prije nekoliko dana s 'aferom kostim', o čemu smo ekskluzivno pisali. Zigmanov kostim od 37.500 kuna, koji je dizajnirao za Albinu u Rotterdamu, pet mjeseci nakon Eurosonga nije plaćen zbog čega je iznervirani dizajner HRT-u prijetio tužbom. HRT-u je zasmetalo što je Uršula zaobišla kostimografkinju Svekler kojoj je dodijeljen Eurosong i odlučila se za srpskog stilista Stefana Orlića, koji je odijevao Anu Nikolić, Lepu Brenu, ali i Cecu. 

Kedžina menadžerica otvoreno o Tolj: 'Prema Damiru je bila neugodna i neprofesionalna'
Kedžina menadžerica otvoreno o Tolj: 'Prema Damiru je bila neugodna i neprofesionalna'

Potom se doznalo da je Uršula na svoju ruku organizirala dodjelu statua Dore od 20.000 kuna na livadi ispred HRT-a u podne nakon čega joj je tadašnji ravnatelj Kazimir Bačić dao opomenu pred otkaz. Uršula je nadalje u Rotterdamu, pisao je Jutarnji list, 'peglala' HRT-ovu karticu za ručak naših predstavnika koji zbog mnoštva probi nisu stigli jesti u hotelu, a svojom je karticom, priča se po Prisavlju, platila kostime plesača i račun htjela ispostaviti HRT-u. U konačnici je zbog svih tih gafova smijenjena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija