Obavijesti

Show

Komentari 7

Tom Hardy otkriva do koje faze je došao nastavak 'Mad Maxa'

Tom Hardy otkriva do koje faze je došao nastavak 'Mad Maxa'
8

Iako se pričalo o još dva 'Maxa', redatelj Miller je u jednom trenu izjavio da ništa od toga neće biti te da neće biti novih filmova. No kako redatelj sada tvrdi, krivo ga se protumačilo

VIDEO

Kada se 2015. godine redatelj i scenarist George Miller vratio u filmski svijet sa svojim filmom 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta', malo tko je očekivao toliki uspjeh kakvog je film polučio.

I kod publike, a i kod kritike film je ostavio dobar, čak bi se moglo reći i odličan dojam, a niti na blagajnama nije kaskao. Stoga su pitanja o nastavcima krenula praktički odmah po izlasku filma iz kina.

Iako se pričalo nešto o drugom pa i trećem dijelu, George Miller je u jednom trenu izjavio da ništa od toga neće biti te da neće biti novog Pobješnjelog Maxa. No kako sada redatelj tvrdi, krivo ga se protumačilo.

- To je bio totalno krivo protumačen intervju. Nalazio sam se na premijeri u New Yorku i sve je bilo bučno kad me reporterka pitala ta pitanja. Nije dobro shvatila i primila je samo krive podatke. Rekao sam da još jedan Pobješnjeli Max neće biti moj naredni film, a ne da neće biti više filmova o Maxu - Izjavio je Miller.

I glavni glumac filma, Tom Hardy, je u nedavnom intervjuu pojasnio što se sada događa i što možemo očekivati od nastavaka.

- Da, mislim da će se snimati. Ne znam kada počinje, no vjerujem da je u planu. Ima sad nekoliko ideja koje kruže, čekam da me netko nazove. Stvarno je to bilo dobro iskustvo - prisjetio se Hardy.

Film je osvojio šest 'Oscara', a bio je i nominiran za najbolji film te najboljeg redatelja. Utržio je 378 milijuna dolara na proračunu od 150, a kako smo rekli, i publika i kritika su ga voljeli. Na stranici Rotten Tomatoes film ima podosta impresivnih 97%, što je ocjena koju malo filmova ima.

O svim vijestima vezanim za ovaj film pravovremeno ćete moći čitati na našim filmskim stranicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode