Show

Komentari 2

Tom Jones je zbog bakterijske infekcije odgodio sve koncerte

Tom Jones je zbog bakterijske infekcije odgodio sve koncerte

Velški pjevač imao je problema sa zdravljem i u rujnu prošle godine. Morao je odgoditi američku turneju te je poslije objasnio kako je bio na operaciji kuka

Sir Tom Jones ima bakterijsku infekciju zbog koje je primljen u bolnicu, obavijestio je glazbenik  fanove preko društvene mreže. Tom Jones (78) otkazao je zbog bolesti koncerte u Velikoj Britaniji i prebacio ih na kolovoz. 

- Jako mu je žao i razočaran je što neće moći imati koncerte te se iskreno ispričava zbog neugodnosti koju je uzrokovao svojoj publici i svima koji su uključeni u događaj - piše u službenoj izjavi. Jones je dodao kako se nada da će se brzo oporaviti i kako ima odličnu liječničku skrb. 

Velški pjevač, koji je poznat po hitovima 'Delilah' i 'It's Not Unusual', imao je problema sa zdravljem i u rujnu prošle godine. Morao je odgoditi američku turneju te je poslije objasnio kako je bio na operaciji kuka. 

Jones je prije nekoliko mjeseci ispričao da je bio žrva seksualnog uznemiravanja, ali da mu se ništa nije dogodilo jer je odbijao 'sumnjive' ponude. Istaknuo je kako se takve stvari stalno događaju u glazbenoj industriji. 

- Uskoro će sve doći na vidjelo. Sve što se događa ženama, događa se i muškarcima - rekao je Jones u ekskluzivnom intervjuu za BBC Radio 5 Live. Prošle godine se šuškalo kako je pjevač u vezi s glumicom Priscillom Presley (72). On je opovrgao da ljubi udovicu Elvisa Presleyja.

 

 

Najčitaniji članci