Show

Komentari 1

'Tomb Raider': Nova Lara Croft bez problema izbjegava smrt

'Tomb Raider': Nova Lara Croft bez problema izbjegava smrt

Još otkako je prva igra o najpoznatijoj arheologinji došla u javnost, svuda su se vodile rasprave o tome koja glumica je najprikladnija za ulogu Lare Croft. Alicia Vikander je možda puni pogodak

Ove godine u kina nam dolazi reboot sada već legendarne priče o najhrabrijoj 'arheologinji', Lari Croft. Najnovije izdanje njene sage pokazat će nam kako je Lara i dalje nasljednica velikog poslovnog carstva. No ovaj put ona radije bira biti dostavljačica u Londonu i obična studentica nego samo 'obična bogatašica'.

Njene ratničke sposobnosti, toliko vidljive u igrama, još nisu došle do izražaja, ali akrobatske vještine su joj već na zavidnom nivou. Najnoviji video nam je to zorno prikazao.

Pogledajte novi video

Premda su mnogi prigovarali na odabir mlade Alicije Vikander kao Lare Croft, rekli bismo da je takvo prigovaranje bilo krivo. Glumica već nekoliko godina posve sposobno pokazuje kako je od pravog kalibra, a sudeći po kadrovima iz filma, i ovu ulogu odradit će majstorski.

Ovaj put je Lara upletena u misterij oko smrti svojeg oca. Tajanstveni otok blizu obale Japana je mjesto gdje je blizu jedne grobnice njen otac posljednji put viđen. Od jedne posve obeshrabrene bogatašice, Lara će nenadano postati visokomotivirana pljačkašica grobova te spasiteljica svijeta.

Gore spomenuta Alicia Vikander preuzela je ulogu Lare Croft, a u preostalim ulogama su Dominic West, Walton Goggins te Daniel Wu.

'Tomb Raider' u kina, u distribuciji Blitz filma, dolazi 16. ožujka ove godine.

Najčitaniji članci