Show

Komentari 22

'Tomb Raider': Nova Lara Croft nam se pokazala prvim videom

'Tomb Raider': Nova Lara Croft nam se pokazala prvim videom

Hrabra istraživačica uputila se na misteriozni otok blizu japanske obale, gdje je blizu jedne grobnice njen otac posljednji put viđen. Tajne koje će razotkriti promijenit će sve

Alicia Vikander, oskarovka koja je preuzela ulogu Lare Croft u nadolazećem spektaklu i rebootu poznate franšize, nas je mjesecima oduševljavala svojim fotografijama sa seta filma. Uz to, nedavno su osvanuli i prvi posteri za film.

No napokon je došlo vrijeme da vidimo i je li video materijal jednako kvalitetan kao što su i fotografije bile. Glumica se u videu sa snimanja osvrnula na svoj rad te na metode koje koristi kako bi se uživjela u ulogu.

Pogledajte video

U novom filmu Lara je nasljednica velikog poslovnog carstva, no umjesto da se bavi poslovima u svijetu financija, radije bira biti dostavljačica u Londonu te obična studentica. No na koncu joj i takav život dosadi te se hrabra istraživačica uputi na misteriozni otok blizu japanske obale, gdje je blizu jedne grobnice njen otac posljednji put viđen.

Daniel Wu, glumac iz filma, podijelio je na svojem Instagramu prvi foršpan za film, no taj je video ubrzo maknut te je stigao značajno bolji video putem službenog studijskog kanala s YouTubea.

Pogledajte video

Film režira Roar Uthaug, a uz Vikander ćemo u glavnim ulogama vidjeti i Dominica Westa, Waltona Gogginsa te Daniela Wua. 'Tomb Raider' bi se u kinima trebao pojaviti 16. ožujka 2018. godine.

Najčitaniji članci