Tomislav Bralić i klapa Intrade slavili 30. rođendan u Zagrebu | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 11

Tomislav Bralić i klapa Intrade slavili 30. rođendan u Zagrebu

Tomislav Bralić i klapa Intrade slavili 30. rođendan u Zagrebu
23

Trosatni koncert vodila je Mila Horvat, a u pozadini su se puštale snimke čestitara među kojima su Oliver Dragojević, Danijela Martinović, Goran Karan i mnogi drugi

VIDEO

U prepunoj velikoj dvorani Doma sportova Tomislav Bralić i klapa Intrade proslavili su svoj 30. rođendan na sceni .

- Oni su Hrvatima omiljena klapa, pronijeli su klapsko pjevanje diljem svijeta. Iza sebe imaju 14 albuma, a advent i prosinac već deset godina nisu zamislivi bez jednog velikog koncerta klape Intrade - rekao je pridruženi član klape i njihov 'kum' Zvonimir Sunara Suki.

Goran Stanzl/Pixsell

Trosatni koncert vodila je Mila Horvat, a u pozadini su se puštale snimke čestitara među kojima su Oliver Dragojević, Danijela Martinović, Goran Karan, Neno Belan i mnogi drugi.

POGLEDAJTE VIDEO: Atmosfera u Domu sportova

Pokretanje videa...

24sata Video 00:27

Publika je uglas s klapom pjevala gotovo sve njihove pjesme, a na noge su se ustali čim je krenula 'Stina pradidova' pa 'Zora bila', 'Večeras je naša fešta' te već pred sam kraj nezaobilazna 'Croatio iz duše te ljubim'. Kao gosti došli su Petar Grašo koji je za klavirom otpjevao presjek svojih najvećih hitova i Tedi Spalato koji je, između ostalog, solo otpjevao 'Dalmacijo povišću pritrujena'.

- Ja pjevam već dvadeset godina, a oni čak trideset. I imaju publiku za samo poželjeti, nadam se da i mene bar malo volite - rekao je Grašo.

Goran Stanzl/Pixsell

Hrvatska glazbena unija klapi je dodijelila posebno priznanje i povelju za dugogodišnji rad a čestitke je prekinuo Tomislav Bralić.

- Dosta je sad priče bilo, ajmo pjevati dalje. A mi se kao klapa nadamo da ćemo to činiti još barem sljedećih trideset godina - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO