Obavijesti

Show

Komentari 6

Tomislav Bralić slavi svoj 47. rođendan, a 30. klape Intrade

Tomislav Bralić slavi svoj 47. rođendan, a 30. klape Intrade
4

DVOSTRUKO SLAVLJE Želje su nam uvijek iste, neka bude zdravlja, pa će biti i pisme i veselja kako želin i svima za Božić i Novu godinu, kazao je Bralić

VIDEO

Želje su nam uvijek iste - neka bude zdravlja, pa će biti i pisme i veselja kako želin i svima za Božić i Novu godinu, kazao je Tomislav Bralić dok je u kuhinji miksao čokoladnu tortu za svoj i rođendan klape Intrade.

Zadarski pjevač danas slavi svoj 47. rođendan, a na koncertu u Domu sportova 12. prosinca, klapa Intrade proslavit će svoj 30. rođendan.

Iako je u spotu za pjesmu 'Zalutali pogled' umalo zapalio kuhinju pripremajući pile, pri spremanju slastica Bralić se pokazao puno spretniji. 

Uz malu pomoć Zvečeva, koji je sponzor slavljeničkog koncerta, ovo će Braliću i klapi Intrade biti najslađi rođendan. Osim što će se klapa zasladiti čokoladnom tortom, Zvečevo će i njihove goste u publici počastiti čokoladicama napravljenima posebno za ovu prigodu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Klapa i ja zapravo slavimo cijelu godinu, obišli smo cijelu Hrvatsku od Dubrovnika do Vukovara. Svugdje smo imali izvanredan prijem, odličan koncert, svima veliko hvala na dobrodošlici i svemu što su činili za klapu Intrade. Što se tiče mene osobno, proslavit ću rođendan u krugu obitelji koja i nije baš mala, pa ću morati unajmiti šator, smije se Bralić. 

Klapa Intrade u subotu će zapjevati pred punom velikom dvoranom Doma sportova uz svoje dugogodišnje prijatelje Tedija Spalata i Petra Grašu. 

Sa splitskim kantautorom klapa već dugo surađuje. Tedi Spalato napisao im je glazbu za veliki hit 'Cviće', a zajedno su otpjevali pjesmu 'Sve dok bura dere' s kojom su na ovogodišnjem Splitskom festivalu osvojili drugo mjesto žirija. 

S druge strane, na koncertu u Domu sportova prvi će put zapjevati sa Petrom Grašom.

-  Petra sam upoznao prije 20 godina u njegovom restoranu gdje je svirao klavir. Mi smo se okupili oko njega i pivali cijelu noć. Želja mi je da na isti način sjedne za klavir u Domu sportova i zapjeva s nama i zagrebačkom publikom svoje velike hitove, kazao je Bralić i dodao da će Grašu klapa najaviti tako što će otpjevati jednu njegovu staru pjesmu, ali nisu htjeli otkriti koju.

Ostala su još samo dva dana do velikog koncerta koji je ujedno klapi Intrade i 10. jubilarni prosinački koncert u Zagrebu. Svake godine klapa u predbožićno vrijeme pjeva u metropoli te je taj koncert postao svojevrsna tradicija kojoj se njihovi obožavatelji raduju i s nestrpljenjem ga iščekuju. Njihove osjećaje dijeli i klapa koja također jedva čeka popeti se na pozornicu. 

- Uzbuđenje nam je uvijek na vrhuncu kad radimo velike koncerte, ali nam nije prvi put tako da ćemo pjevati najbolje što znamo, mi i naša vjerna publika koja svake godine dođe na naš koncert u Zagreb. Grla su spremna, s nestrpljenjem iščekujemo susret u Zagrebu, kazao je Bralić. 

Povodom 30. godišnjice od osnutka klape, uoči zadarskog koncerta, diskografska kuća Scardona izdala je dvostruki kompilacijski CD 'Best of' s 30 pjesama klape koje predstavljaju presijek njihove karijere i koji će se moći kupiti na koncertu ili naručiti na Scardoninom web shopu. Bogato izdanje sadrži i knjižicu od 32 stranice sa izjavama članova klape i njihovim suradnicima te fotografijama s početka njihove karijere. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'