Obavijesti

Show

Komentari 70

Tomislav i Barbara: Pokrećemo svoj posao i planiramo svadbu

Tomislav i Barbara: Pokrećemo svoj posao i planiramo svadbu
5

AVANTURISTI Bivši farmeri Tomislav i Barbara nakon vjenčanja žele imati djecu, a ovo ljeto će provesti putujući u kamp-kućici dalmatinskom obalom

VIDEO

Bivši natjecatelji showa 'Farma', Tomislav Crnčević (29) i Barbara Peterčić (25), prvi su par koji se u tom realityju zaručio pred kamerama.

Sad, gotovo godinu dana kasnije, žive u njezinoj obiteljskoj kući u Velikoj Gorici i planiraju svadbu.

- Nakon showa smo se vratili starim poslovima i navikama, jedino što sad imamo međusobnu potporu. Uskoro pokrećemo i vlastiti biznis, koji nije vezan uz showbizz - kažu zaručnici.

farma

Dok se Velikogoričanka posvetila knjigovodstvu i trgovini, Zagrepčaninu, koji je po zanimanju soboslikar, pune su ruke posla.

- Ne mogu se žaliti jer narudžbi imam napretek i redovne su naplate - kaže Tomislav.

Budućim supružnicima još prilaze fanovi koji žele porazgovarati s njima i fotografirati se, a profili na društvenim mrežama zatrpani su porukama.

Prosidba s punicom

- Najviše ih zanimaju naši planovi i jesmo li zaista zajedno ili je to samo mit - tvrdi Barbara. Iako su se zaručili u studenom 2016. godine, kad je Tomislav kleknuo i zaprosio Velikogoričanku pred cijelim gledateljstvom, 'pale' su i ponovljene zaruke u njihovoj kući, i to na Valentinovo.

- S obzirom na to da sam tada dobio prsten od produkcije, odlučio sam izabrati drugi, po svom ukusu. Pretražio sam cijeli Zagreb. Iskreno, namučio sam se jer sam htio da se svidi Barbari - kaže Crnčević i dodaje kako ona nije znala ništa jer je sve organizirao s budućom punicom.

Iako su počeli ljubovati već u prvom tjednu showa, Tomislav je Barbaru i njezine plave oči, kako kaže, zapazio još na putu do imanja.

Vjenčanje je 2018.

Prosidba je bila romantična jer se Tomislav pobrinuo za ruže, svijeće, balone, vino i darove te sve začinio laticama.

- Nikad neću zaboraviti taj dan. Čvrsto me zagrlio i rekao: ‘Hvala Bogu što postojiš’. Bilo je divno, a naravno i dirljivo, uz suze radosnice - kaže Peterčić. Zaručnici žive skupa od prvog dana veze izvan “Farme”, a veliku tradicionalnu svadbu planiraju 2018., na kojoj će se naći i poneki bivši natjecatelji iz realityja.

farma

Oboje imamo velike obitelji, pa će biti puno gostiju na svadbi. Vjenčanica će biti klasična i bijela, a kumovi netko od naših bližnjih. To je ipak jednom u životu, pa neka bude kako treba, kaže Barbara.

Njezin zaručnik Tomislav oduševljen je s idejom da umjesto limuzine imaju kočiju.

- Nećemo zvati sve farmere. Neke stvari su me povrijedile kad sam izašla i sagledala stvari iz drugoga kuta. Neke osobe su ostavile ožiljak koji neće tako lako zacijeliti - kaže knjigovotkinja.

Dodaje kako su najviše u kontaktu ostali s natjecateljima Kristijanom Nikšićem (23), sestrama Sarom (24) i Larom Đunđuš (23) i Damirom Toplekom (40). Nakon svadbe bivši farmeri planiraju proširiti obitelj.

'Ludi smo za djecom'

- Želimo djecu. Ludi smo za njima, ali sve mora ići svojim redom. Prvo moramo riješiti poslovni projekt kojem smo se posvetili, a o kojem ćete sve znati na vrijeme - kaže Tomislav. Budući supružnici slobodne dane provode na putovanjima, u kuhanju i vožnjama motorom.

farma

- Često idemo na izlete i piknike. Kako je Tomi došao u moj rodni kraj, sjednemo na motor pa istražujemo. Vozimo se uz obalu Save i po obližnjim selima. Voljela bih da bolje upozna moj grad i okolicu, gdje sad živi - kaže Velikogoričanka. Posebno je dirnuta što se Tomislav odlično slaže s njezinim ocem.

- Svog tasta iznimno cijenim i imam osjećaj kao da se znamo milijun godina. Najteže mi pada što nije često doma zbog posla - tvrdi soboslikar. Ovo ljeto planiraju putovati s kamp-kućicom koju je Barbara kupila prošle godine.

Opet bi išli u 'Farmu'

- Posjetit ćemo Zadar i okolicu, a u kolovozu će nam se pridružiti i moja obitelj - otkriva buduća mladenka. Zaručnici tvrde da bi se opet prijavili na 'Farmu' kad bi mogli, a za buduće kandidate imaju savjete.

- Budite psihički jaki i s ciljem. Ne padajte na provokacije - zaključuju.

 

Tomislav je vjeran muškarac

'Da me barbara pusti među stotine žena, ja ne bih taknuo niti jednu' 

Zagrepčanin sprema riblje delicije

'Tomi je roštilj-majstor i voli ribu više nego prosječni Dalmatinac'

Bivši farmeri se ne boje udvarača

'Oboje smo pomalo ljubomorni jer nam je stalo, ali si vjerujemo' 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao