Obavijesti

Show

Komentari 31

Tomislav je ljubio djevojku iz Pariza, a Antonio bio u 'trojcu'

Tomislav je ljubio djevojku iz Pariza, a Antonio bio u 'trojcu'
9

'OGOLILI SE' Big Brother stanar Tomislav je stanarkama otkrio kako mu je najduža veza potrajala dvije godine te da je s bivšom djevojkom prekinuo nedavno

VIDEO

Big Brother je stanarkama prije nekoliko dana dao još jedan zanimljiv zadatak – svaki dan moraju provesti 35 minuta s nekim od muških stanara i, postavljajući im intimna pitanja iz privatnog života, saznati što više detalja o njima.

Danas su na red došli Antonio Benčak (21) i Tomislav Roso (26), a djevojke su odlučile da ih neće štedjeti.

Tomislav je djevojkama otkrio kako mu je najduža veza potrajala dvije godine te da je s bivšom djevojkom prekinuo nedavno.

- Nakon dvije godine već počneš razmišljati o nečemu ozbiljnijem - rekao je Splićanin. Dodao je kako se prije prekida dvoumio ima li smisla nastaviti vezu no očito ga, kako tvrdi, nije pronašao. Stanarkama je otkrio i kako je, za vrijeme boravka u Parizu, ljubio atraktivnu djevojku. 

I Antonio je otkrio kako je u vezi s bivšom djevojkom bio gotovo dvije godine. Vezu je prekinuo on jer je, kako kaže, tada imao samo 19 godina i nije bio spreman na veliki korak poput zaruka. Križevčanin je priznao i tko je od djevojaka u kući njegov tip.

- Moj tip cure po izgledu je definitivno Anezi, ali po svemu ostalome Lucija - rekao je Antonio. Stanarke je najviše šokirao priznanjem da je prošlo ljeto bio u 'klinču' s dvije djevojke odjednom. 

- Bilo je to na Zrću. Prišle su mi dok sam ispijao piće, a kasnije smo se zajedno provodili - rekao je Antonio. Tim je priznanjem razočarao svoju 'simpatiju' Luciju Stojak (23) koja je za vrijeme razgovora izgledala nezainteresirano te je britvicom brijala noge. 

- Antonio, odvratno je to što pričaš. Ne želim više ni slušati - rekla je Splićanka. Big Brother stanari su se pohvalili i seksom u moru, a Antonio je rekao kako od 'akcija' u slanoj vodi ipak više preferira one u slatkoj. 

Pratite novi reality show 24sata 'Ljubav ide kroz želudac'. Ako i vi želite sudjelovati - pokazati da ste najbolji chef, šarmantni gastro blogger ili samozatajni majstor kuhinje prijavite se na ljubav@24sata.hr. Prijaviti se mogu svi. U prijavi navedite svoje ime i prezime, mjesto stanovanja, čime se bavite te kontakt. Pošaljite nam i fotografiju.  

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...